Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Nestle: Ανάκληση ζύμης μπισκότων λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος

ΑρχικήΝέαNestle: Ανάκληση ζύμης μπισκότων λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος
spot_img

Η ανάκληση αφορά προϊόντα Nestle Toll House με συγκεκριμένη ημερομηνία και κωδικό που διανεμήθηκαν σε περιοχές των ΗΠΑ και το Πουέρτο Ρίκο.

Η Nestlé των ΗΠΑ ανακαλεί προϊόντα έτοιμης για ψήσιμο ζύμης μπισκότων, Nestle Toll House με γέμιση σοκολάτας φοντάν, λόγω της πιθανής παρουσίας λευκών πλαστικών κομματιών.

Τα προϊόντα παρήχθησαν μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους και διανεμήθηκαν στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στο Πουέρτο Ρίκο. Ο κωδικός της ανάκλησης, ο οποίος αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας, είναι UPC 050000429912.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί ασθένειες ή τραυματισμοί που να σχετίζονται με το προϊόν.

Ωστόσο, οι καταναλωτές που ενδέχεται να έχουν αγοράσει το ανακληθέν προϊόν δεν θα πρέπει να το καταναλώσουν. Συμβουλεύονται να το επιστρέψουν στο κατάστημα λιανικής από όπου αγοράστηκε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο