Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
18.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Nestle: Ανάκληση ζύμης μπισκότων λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος

ΑρχικήΝέαNestle: Ανάκληση ζύμης μπισκότων λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος
spot_img

Η ανάκληση αφορά προϊόντα Nestle Toll House με συγκεκριμένη ημερομηνία και κωδικό που διανεμήθηκαν σε περιοχές των ΗΠΑ και το Πουέρτο Ρίκο.

Η Nestlé των ΗΠΑ ανακαλεί προϊόντα έτοιμης για ψήσιμο ζύμης μπισκότων, Nestle Toll House με γέμιση σοκολάτας φοντάν, λόγω της πιθανής παρουσίας λευκών πλαστικών κομματιών.

Τα προϊόντα παρήχθησαν μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους και διανεμήθηκαν στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στο Πουέρτο Ρίκο. Ο κωδικός της ανάκλησης, ο οποίος αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας, είναι UPC 050000429912.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί ασθένειες ή τραυματισμοί που να σχετίζονται με το προϊόν.

Ωστόσο, οι καταναλωτές που ενδέχεται να έχουν αγοράσει το ανακληθέν προϊόν δεν θα πρέπει να το καταναλώσουν. Συμβουλεύονται να το επιστρέψουν στο κατάστημα λιανικής από όπου αγοράστηκε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα