Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
11.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανοιξιάτικη Ημερίδα ΣΕΑΜΕ: Επίκαιρα θέματα καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών

ΑρχικήΝέαΑνοιξιάτικη Ημερίδα ΣΕΑΜΕ: Επίκαιρα θέματα καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών
spot_img

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδος – Σ.Ε.Α.Μ.Ε. διοργανώνει το Σάββατο 07/05/22 Ανοιξιάτικη Ημερίδα, με επίκαιρα θέματα καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών.

Πρόγραμμα ημερίδας

10:00 “Υγεία και Ασφάλεια στις εργασίες Απεντόμωσης, Απολύμανσης και Μυοκτονίας
Εισηγήτρια: Αφροδίτη Δαΐκου, Χημικός MSc, Υπεύθυνη Παρατηρητηρίου, Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.)

11:00 “Καινοτόμα εργαλεία διαχείρισης κουνουπιών – Πρόγραμμα εντομολογικής επιτήρησης Περιφέρειας Αττικής
Εισηγητής: Δρ. Αντώνης Μιχαηλάκης, Ερευνητής Α’, Προϊστάμενος εργαστηρίου Εντόμων και Παρασίτων Υγειονομικής Σημασίας του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου

12:00 “Φίδια της Ελλάδος (Γενικές γνώσεις, προληπτικά μέτρα έναντι παρουσίας σε κατοικημένο χώρο, ασφαλής απομάκρυνση ερπετού, πρώτες ενέργειες σε περίπτωση δαγκώματος)
Εισηγητής: Ηλίας Στραχίνης, Βιολόγος – Ερπετολόγος, Υποψήφιος Διδάκτωρ ΑΠΘ

13:00 “Νέες τεχνολογίες στις εργασίες Αντιμετώπισης Επιβλαβών Οργανισμών
Εισηγητής: Σπύρος Φουντάς, Αν. Kαθηγητής του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 07 Μαΐου στις 10 το πρωί, μέσω Facebook & YouTube.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο