Τετάρτη, 16 Ιουλίου, 2025
30.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Mondelez ανακαλεί σοκολάτα από την αγορά της Σουηδίας

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΗ Mondelez ανακαλεί σοκολάτα από την αγορά της Σουηδίας

Η Mondelez International ανακαλεί τη Marabou Milk Chocolate 200g καθώς μπορεί να περιέχει αμύγδαλα.

Mondelez International ανακαλεί από την αγορά της Σουηδίας τη σοκολάτα Marabou Milk Chocolate 200g με ημερομηνία Best Before πριν τις 12.10.2024 και αριθμό παρτίδας OUV0135022 λόγω κινδύνου αλλεργιογόνων.

Ένας μικρός αριθμός συσκευασιών του προϊόντος μπορεί να περιέχει κομμάτια Marabou Orange Croissant, το οποίο περιέχει αμύγδαλα, που δεν περιλαμβάνονται στο προφίλ αλλεργιογόνων της Marabou Milk Chocolate.

Το προϊόν φέρει την ένδειξη “μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς”, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία των ατόμων με αλλεργία στα αμύγδαλα. Η Mondelēz International λαμβάνει σοβαρά υπόψη το περιστατικό και διερευνά το θέμα, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Mondelez κάλεσε τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει σοκολάτα γάλακτος Marabou με την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης και τον αριθμό παρτίδας παρακαλούνται να επιστρέψουν το προϊόν στο κατάστημα όπου το αγόρασαν για επιστροφή χρημάτων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές τυρί λιανικής κρύβει υψηλή ποσότητα τοξικής ουσίας, σύμφωνα με νέα μελέτη που ανέλυσε 125 δείγματα

Αναλύσεις σε 125 δείγματα τυριών λιανικής αποκάλυψε την παρουσία σημαντικών ποσοτήτων βιογενών αμινών - Οι συστάσεις των επιστημόνων

Νέο σεμινάριο Food Defense training course του TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Τοξική χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό χαρακτηρίστηκε ως νέος αναδυόμενος κίνδυνος στην ΕΕ

Επικίνδυνη χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό και στο νερό βρύσης κρίθηκε ως αναδυόμενος κίνδυνος από την EFSA
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα