Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Και δεύτερος θάνατος μετά από γεύμα σε vegan εστιατόριο στην Ταϊβάν

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΚαι δεύτερος θάνατος μετά από γεύμα σε vegan εστιατόριο στην Ταϊβάν
spot_img

Έκλεισαν όλα τα εστιατόρια αλυσίδας Vegan εστιατορίων.

Άλλος ένας θαμώνας του vegan εστιατορίου της αλυσίδας Polam Kopitiam στην Ταϊπέι έχασε τη ζωή του από τροφική δηλητηρίαση. Συνολικά 8 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν στις 19 Μαρτίου και δυο πέθαναν. Ο άνδρας και αρκετοί άλλοι που αρρώστησαν πιστεύεται ότι έφαγαν char kway teow, ένα πιάτο με ζυμαρικά με ρύζι, μεταξύ άλλων πιάτων, στο εστιατόριο.  

Τα θύματα της δηλητηρίασης παρουσίασαν ναυτία, κοιλιακό άλγος και διάρροια και πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο και ο άντρας παρουσίασε ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων. Ο 60χρονος επισκέφτηκε το Polam Kopitiam στις 19 Μαρτίου, όπου απόλαυσε ένα πιάτο Penang char koay teow. Αφού έφυγε από το εστιατόριο, άρχισε να εμφανίζει ανησυχητικά συμπτώματα. Το επόμενο βράδυ, υπέστη σοβαρή διάρροια και μπήκε στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, παρά τις στιγμές φαινομενικής ανάρρωσης, η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε ραγδαία. Αντιμετώπισε καρδιακές ανωμαλίες, υπόταση και σημαντική αύξηση των επιπέδων καλίου σύμφωνα με το dimsumdaily.hk. Το ιατρικό προσωπικό, παρά τις προσπάθειές του, διαπίστωσε τον θάνατο του ασθενή αφού η καρδιά του δεν κατάφερε να διατηρήσει τον ρυθμό της. Το άλλο θύμα ήταν ένας άνδρας γύρω στα 30 που επισκέφτηκε το εστιατόριο στις 22 Μαρτίου και πέθανε δύο ημέρες αργότερα.

Με εντολή εισαγγελέα έκλεισαν όλα τα εστιατόρια της αλυσίδας, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία του κοινού.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο