Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
28.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης στο περιθώριο των εγκαινίων της ΔΕΘ

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΜαζική τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης στο περιθώριο των εγκαινίων της ΔΕΘ
spot_img

Οι μισοί στις τουαλέτες και οι άλλοι μισοί στα νοσοκομεία.

Στέλεχος μεγάλης συστημικής τράπεζας μέχρι και χθες νοσηλευόταν μετά από τροφική δηλητηρίαση σε γνωστό και πολυτελές εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το New money, το στέλεχος δεν είναι το μοναδικό θύμα καθώς όσοι συμμετείχαν σε γεύμα (επιλεγμένοι πελάτες) που παρέθεσε συστημική τράπεζα με την ευκαιρία των εγκαινίων της ΔΕΘ, οι μισοί κατέληξαν στις τουαλέτες και οι άλλοι μισοί στο νοσοκομείο.

Η αναφορά της τροφικής δηλητηρίασης όπως δημοσιεύτηκε στη στήλη dark room του New money.

“Δεν αναφέρω ονόματα για λόγους λεπτότητας, επειδή πρόκειται για μια εξαιρετικά άβολη κατάσταση που προκλήθηκε προφανώς χωρίς πρόθεση. Μεγάλη τρικυμία δημιουργήθηκε την ημέρα της ΔΕΘ, όταν συστημική τράπεζα -με την ευκαιρία των εγκαινίων- παρέθεσε γεύμα σε επιλεγμένους πελάτες. Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις σε ένα από τα πολύ καλά εστιατόρια της πόλης, γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι κάθισαν η διοίκηση της τράπεζας με επιχειρηματίες και δυστυχώς οι άνθρωποι κατέληξαν οι μισοί στις τουαλέτες και οι άλλοι μισοί στα νοσοκομεία. Πολύ δυσάρεστη κατάσταση, με ακόμη χειρότερες επιπτώσεις για τους παθόντες, καθώς στέλεχος της τράπεζας μέχρι και χθες νοσηλευόταν. Ο συνήθως γλυκομίλητος CEO έγινε έξαλλος, απείλησε με μηνύσεις και κάπου εδώ κλείνω την ιστορία γιατί τέτοια περιστατικά είναι καλύτερα να περνούν γρήγορα στη λήθη”.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Α. Ζαμπέλας (ΕΦΕΤ) για τις ετικέτες τροφίμων: “Η γνώση είναι δύναμη”

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Ναι» στη χρήση των όρων μπιφτέκι και μπριζόλα στα προϊόντα φυτικής προέλευσης

Οι όροι που παραδοσιακά συνδέονται με το κρέας δεν μπορούν να αποκλειστούν από την περιγραφή των vegan προϊόντων, έκρινε το δικαστήριο

Νοθευμένο το 80% του μελιού – Μελισσοκομικά site διαφημίζουν φρουκτόζη που δεν ανιχνεύεται στους ελέγχους!

Η νοθεία μελιού έχει γίνει επιστήμη! Κώδωνας κινδύνου από τους Ευρωπαίους μελισσοκόμους.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο