Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Siris Craft Brewery γιορτάζει 10 χρόνια ιστορίας και παρουσιάζει μια νέα  συλλεκτική φιάλη

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ Siris Craft Brewery γιορτάζει 10 χρόνια ιστορίας και παρουσιάζει μια νέα  συλλεκτική φιάλη
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα 10 χρόνια πορείας και ιστορίας της στον ελληνικό ζύθο γιορτάζει φέτος η Siris Craft Brewery, η ζυθοποιία από τις Σέρρες. Η Siris ιδρύθηκε το 2014 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με μεράκι, έμπνευση και αγάπη για τις ξεχωριστές γεύσεις με στόχο να δημιουργήσουν μια αυθεντική, ελληνική craft μπύρα.

Αρχική έμπνευση πίσω από τη Siris ήταν φυσικά η αγάπη των ζυθοποιών της για την τέχνη της ζυθοποίησης.  Με το πάθος τους έδωσαν ώθηση στην εξέλιξη της κατηγορίας πέρα από την κλασσική lager. Η Siris υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και ανάδειξη της ελληνικής craft ζυθοποιίας εμπλουτίζοντας τον ελληνικό γαστρονομικό χάρτη με αρώματα και γεύσεις από τον Βορρά. 

Μέσα στη 10ετή πορεία της, η ομάδα της Siris μεγάλωσε, επέκτεινε τις δραστηριότητες της και κατάφερε να διακριθεί με Διεθνή βραβεία, πολλές συνταγές κερδίζοντας όλο και περισσότερο την προτίμηση των καταναλωτών. Σήμερα, οι δύο μάρκες της Siris Craft Brewery, η Voreia και η Happy Brewers, πέρα από επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, εξάγονται και σερβίρονται σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Για να γιορτάσει αυτή τη μοναδική επέτειο η Siris Craft Brewery δημιούργησε ένα συλλεκτικό μπουκάλι 750ml για τη VOREIA Wit, μία δημοφιλής συνταγή που βασίζεται στην βελγική παράδοση της χρήσης σίτου και των έντονων αρωμάτων. 

«Ένα ταξίδι με αφετηρία ένα μπουκάλι. Το περιεχόμενο είναι κάθε φορά διαφορετικό, συναρπαστικό, αναπάντεχο. Δέκα χρόνια ένας δρόμος, δέκα χρόνια ένα ταξίδι και όσο αυτό το μπουκάλι ανοίγει νέους κόσμους στα χέρια μας πάντα κάτι νέο θα έχουμε να ανακαλύψουμε. Και έτσι το ταξίδι συνεχίζεται!»: έτσι υπογράφει το δημιουργικό μανιφέστο της η ομάδα της Siris και δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί με το ίδιο μεράκι και την ίδια δημιουργική φαντασία και για τα επόμενα δέκα χρόνια!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο