Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ioniki: Πλάθει το καλό!

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουIoniki: Πλάθει το καλό!
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ioniki, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, για το έτος 2024 στήριξε έμπρακτα τους συνανθρώπους της, προσφέροντας 1070+ κιβώτια τροφίμων με περισσότερες από 117 δωρεές σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς.

- Advertisement -

Με το μήνυμα «Πλάθουμε το καλό!», η εταιρεία συμβάλλει ενεργά στην ενίσχυση οργανισμών όπως το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης, η Φροντίδα του Παιδιού, το Πρώτα το Παιδί, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, Το Χαμόγελο του Παιδιού, η Άρση Ωραιοκάστρου, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνος και Δέλτα, καθώς και σύλλογοι όπως η Πνοή Ελπίδας, ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης και Συμπαράστασης Παιδιών με Αυτισμό και Σύνδρομο Down.

Η Ioniki προσέφερε κιβώτια που αντιστοιχούν σε περισσότερα από 32.100 γεύματα, ενισχύοντας την αποστολή αυτών των οργανισμών. Συνεχίζουμε με δέσμευση την κοινωνική μας προσφορά, θέτοντας τη στήριξη των συνανθρώπων μας στο επίκεντρο των δράσεών μας

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα

Κίνδυνος από τα βρεφικά στρώματα – Δύο έρευνες αποκαλύπτουν ότι τα μωρά εκτίθενται σε χημικές ουσίες που βλάπτουν τον εγκέφαλο

Συμβουλές προς τους γονείς για να μειώσουν την έκθεση των παιδιών τους σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στα παιδικά στρώματα - Κάλεσμα αφύπνισης από τους ερευνητές

Οι λάθος θερμοκρασίες ψυγείου στα Ευρωπαϊκά νοικοκυριά αλλάζουν τα δεδομένα στις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων

Σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργούν τα ψυγεία των νοικοκυριών στην Ευρώπη - "Πρόσω Ολοταχώς" για τους παραγωγούς να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες λήξης
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα