Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ήρθαν τα πιο λαχταριστά Adoro Creamy Τριγωνάκια με Gouda!

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΉρθαν τα πιο λαχταριστά Adoro Creamy Τριγωνάκια με Gouda!
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Adoro Creamy Τριγωνάκια με Gouda, το πιο γευστικό, θρεπτικό και παιχνιδιάρικο snack, που από αυτό το φθινόπωρο θα πρωταγωνιστεί σταθερά σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες, είναι πλέον γεγονός!

Τα νέα Adoro Creamy Τριγωνάκια με Gouda κυκλοφορούν σε μια ευφάνταστη συσκευασία με έναν super τυρένιο ήρωα και είναι τόσο πλούσια σε ασβέστιο και πρωτεΐνη που θα γίνουν τα αγαπημένα όλων – μικρών και μεγάλων. Ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερα κρεμώδη υφή τους και την αγαπημένη γεύση της Gouda, ενώ παράλληλα δεν περιέχουν συντηρητικά 

Ένα υγιεινό σνακ για όλη την οικογένεια, που χάρη στην πλούσια και απολαυστική σύνθεσή του, μπορεί να καταναλωθεί και σκέτο αλλά και να χαρίσει στη στιγμή μια έξτρα γευστική πινελιά σε φρυγανιές, παξιμάδια, τορτίγιες, σάντουιτς, τυροπιτάκια και άλλες αλμυρές συνταγές. 

Η τηλεοπτική καμπάνια του νέου προϊόντος με τον super τυρένιο ήρωα και το μότο «Μιξάρεις Gouda; Φλέξαρε Τριγωνάκια Adoro Creamy!» είναι ήδη στον αέρα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή στα γυάλινα μπουκάλια με βιδωτό καπάκι – Μετανάστευση τοξικών ενώσεων

Τα γυάλινα σκεύη με βιδωτό καπάκι μπορεί να περιέχουν φθαλικές ενώσεις.

Ελληνικά εστιατόρια: Ποιο αντέχει δημόσια βαθμολόγηση για υγιεινή και ασφάλεια;

Το παράδειγμα της Βρετανίας όπου τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων για την ασφάλεια τροφίμων δημοσιοποιούνται και αναρτώνται στα εστιατόρια, απέχει πολύ από την ελληνική πραγματικότητα

Επιτραπέζιες ελιές: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη Υδροξυτυροσόλης

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί, στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της, ως πρόσθετο τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο