Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τριπλή διάκριση στα RetailBusinessAwards

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τριπλή διάκριση στα RetailBusinessAwards
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ένα GOLD και δύο SILVER βραβεία ξεχώρισε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Retail Business Awards 2023, μία σημαντική διοργάνωση βραβείων για την ελληνική βιομηχανία και το λιανεμπόριο.

Συγκεκριμένα, οι ανανεωμένες συσκευασίες των φρέσκων σαλατών Mπάρμπα Στάθης  διακρίθηκαν με GOLD βραβείο στηνκατηγορία SUPPLIERSPRODUCT PACKAGING ξεχωρίζοντας για το εικαστικό τους και το 100% ανακυκλώσιμο, διάφανο υλικό τους, που αναδεικνύει το περιεχόμενο και ταυτόχρονα διασφαλίζει τη φρεσκάδα των λαχανικών, αφού τους επιτρέπει να «αναπνέουν».

Παράλληλα, SILVER βραβείο στην κατηγορίαSUPPLIERSBEST LAUNCH, απονεμήθηκε στην εταιρεία για το επιτυχημένο λανσάρισματηςκαινοτόμου προϊοντικής σειράς «Επιλέγουμε», που αποτελείται από 5 πρωτότυπους συνδυασμούς σιτηρών και οσπρίων με λαχανικά. Τέλος, η διαχρονικά αγαπημένη σειρά των καταναλωτών «Ας Μαγειρέψουμε…» διακρίθηκε με SILVER βραβείο στην κατηγορία SUPPLIERSBRAND CAMPAIGN, για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η νέα ολιστική επικοινωνιακή της καμπάνια.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, επενδύει συστηματικά στον πρωτογενή τομέα και τη διαρκή καινοτομία, ενισχύοντας σημαντικά την ελληνική οικονομία. Η προσήλωση στην άριστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων, η υψηλή τεχνογνωσία, οι διαρκείς επενδύσεις καθώς και η έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, καθιστούν την εταιρεία αδιαμφισβήτητο ηγέτη του κλάδου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ:

www.barbastathis.com

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο