ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τριπλή διάκριση στα RetailBusinessAwards

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τριπλή διάκριση στα RetailBusinessAwards

2 λεπτά ανάγνωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ένα GOLD και δύο SILVER βραβεία ξεχώρισε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Retail Business Awards 2023, μία σημαντική διοργάνωση βραβείων για την ελληνική βιομηχανία και το λιανεμπόριο.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, οι ανανεωμένες συσκευασίες των φρέσκων σαλατών Mπάρμπα Στάθης  διακρίθηκαν με GOLD βραβείο στηνκατηγορία SUPPLIERSPRODUCT PACKAGING ξεχωρίζοντας για το εικαστικό τους και το 100% ανακυκλώσιμο, διάφανο υλικό τους, που αναδεικνύει το περιεχόμενο και ταυτόχρονα διασφαλίζει τη φρεσκάδα των λαχανικών, αφού τους επιτρέπει να «αναπνέουν».

Παράλληλα, SILVER βραβείο στην κατηγορίαSUPPLIERSBEST LAUNCH, απονεμήθηκε στην εταιρεία για το επιτυχημένο λανσάρισματηςκαινοτόμου προϊοντικής σειράς «Επιλέγουμε», που αποτελείται από 5 πρωτότυπους συνδυασμούς σιτηρών και οσπρίων με λαχανικά. Τέλος, η διαχρονικά αγαπημένη σειρά των καταναλωτών «Ας Μαγειρέψουμε…» διακρίθηκε με SILVER βραβείο στην κατηγορία SUPPLIERSBRAND CAMPAIGN, για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η νέα ολιστική επικοινωνιακή της καμπάνια.

- Advertisement -

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, επενδύει συστηματικά στον πρωτογενή τομέα και τη διαρκή καινοτομία, ενισχύοντας σημαντικά την ελληνική οικονομία. Η προσήλωση στην άριστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων, η υψηλή τεχνογνωσία, οι διαρκείς επενδύσεις καθώς και η έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, καθιστούν την εταιρεία αδιαμφισβήτητο ηγέτη του κλάδου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ:

www.barbastathis.com

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ο Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης προειδοποιεί: Τα 7+1 λάθη με τα πλαστικά μπολ που αυξάνουν την έκθεσή μας σε χημικές ουσίες

Ποια πλαστικά δεν πρέπει να επαναχρησιμοποιούμε και ποιες καθημερινές συνήθειες αυξάνουν τη μετανάστευση ουσιών στα τρόφιμα.

ΠΟΠ ελαιόλαδα στην ΕΕ: Αμφισβητούνται δεδομένα δεκαετιών – Στο μικροσκόπιο οι προδιαγραφές τους

Νέα μελέτη εντοπίζει κρίσιμο χάσμα μεταξύ των προδιαγραφών ΠΟΠ και της πραγματικής ποιοτικής επίδοσης των ελαιολάδων.

Νέος ιός στην Ευρώπη πλήττει τις αγελάδες – Μείωση έως 75% στην παραγωγή γάλακτος σε εκατοντάδες εκτροφές

Ο νέος ιός έχει ήδη εντοπιστεί σε οκτώ χώρες της Ευρώπης και συνεχίζει να εξαπλώνεται.