Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
17.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δελτία Τύπου

ΑρχικήΝέαΔελτία Τύπου

Η UNIPAKHELLAS εγκαινίασε μεγάλη επένδυση παραγωγικής δραστηριότητας στη Φθιώτιδα

Η νέα επένδυση θα συμβάλει στην ανακύκλωση του 40% του παλαιοχάρτου κυματοειδούς συσκευασίας στην Ελλάδα

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards 2023

Διακρίσεις στις κατηγορίες Υλικά & Τεχνολογία Συσκευασίας, Διαφημιστική καμπάνια για τον καταναλωτή, και Γεύματα & Σνακ.

Platinum και Χρυσές διακρίσεις για την ΠΙΝΔΟΣ

Στα Meat Awards 2023.

Μασούτης: Δράσεις για την προστασία και τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα 1 μήνα συλλέχθηκαν περισσότεροι από 30 τόνοι απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

Δυναμική Συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ στην ANUGA 2023

Β. Βροχίδης: "H παρουσία μας στη φετινή έκθεση, επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον των διεθνών καταναλωτών και πελατών για ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα".

Μασούτης: Νέο εντυπωσιακό κατάστημα 1000τμ στη Λαμία

Το νέο κατάστημα Μασούτης, γίνεται το 390ο της αλυσίδας πανελλαδικά και έρχεται να προστεθεί στα δύο υφιστάμενα, μικρά καταστήματα της Λαμίας.

Νέα Elite Melba Toast με την υπογραφή της ELITE

Elite Melba Toast φρυγανάκια Σταρένια ή με Αλεύρι Ολικής Άλεσης.

Η συμμετοχή της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην Anuga 2023

Επέκταση των εμπορικών συμφωνιών και της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

ESG: Τα ψηφιακά εργαλεία για τη συλλογή, παρακολούθηση και δημοσιοποίηση της αξιολόγησης ESG

Η νέα ψηφιακή εποχή του ESG για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο επίκεντρο του Athens Sustainability Forum 2023.

Ioniki: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στην έκθεση ANUGA!

Τα Plant-based προϊόντα της Ioniki, τάραξαν τα νερά στη παγκόσμια αγορά και  αποτέλεσαν το κύριο ενδιαφέρων όλων.

Danone: Ήρθαν τα νέα επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού HiPRO

Το HiPRO είναι η νέα γευστική πρόταση στα επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

«Νέα Συνταγή, Νέα Εποχή» για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό

Μιχάλης Παναγιωτάκης: " Η «Νέα Συνταγή, Νέα Εποχή» για το στραγγιστό μας γιαούρτι, αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την αδιάκοπη επιδίωξη μας να παράγουμε γαλακτοκομικά προϊόντα εξαίρετης ποιότητας και γεύσης".

ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και ALGOSYSTEMS διέπρεψαν στα ΔΕΗ BITE Awards 2023

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού επενδύει διαρκώς σε τεχνολογίες αιχμής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Οργανισμών.

Διαγωνισμός bartenders από το Axia spirit

Μεγάλος νικητής ο bartender Norbert Drozdowski με το μοναδικό κοκτέιλ «Odyssey».

Μασούτης: 12 βραβεία στα Super Market Awards 2023!

Μεταξύ των βραβείων, Platinum Award στην πρωτοβουλία Καινοτόμο Πρόγραμμα "SINON".

Agrino: Κάθε λανσάρισμα και ένα Βραβείο Σχεδιασμού Συσκευασίας

To brand οικολογικών καθαριστικών Ecover βρέθηκε στο Vegan Life Festival Athens στην Τεχνόπολη, συγκεντρώνοντας και φέτος στο περίπτερο του πλήθος επισκεπτών της vegan κουλτούρας και όχι μόνο!

ΑΒ Βασιλόπουλος: 13 χρόνια εθελοντικής δράσης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιόρτασε και φέτος την Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη χρονιά πως ο εθελοντισμός και η προσφορά αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του DNA της.

Φάρμα Κουκάκη: Διαφημιστική καμπάνια στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης 

Τα αστικά λεωφορεία της πόλης, "ντύθηκαν" με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρίας.

H Ioniki συμμετέχει στην έκθεση Anuga 2023 στην Κολωνία

Στο περίπτερο στο Hall 04.1 Stand D041 το μέλλον των γεύσεων στα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης και σφολιάτας.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ συμμετέχει δυναμικά στην 37η Anuga 2023

Με το προϊόν "ναυαρχίδα" ελαιοπουλάκι.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κίνδυνος από τα βρεφικά στρώματα – Δύο έρευνες αποκαλύπτουν ότι τα μωρά εκτίθενται σε χημικές ουσίες που βλάπτουν τον εγκέφαλο

Συμβουλές προς τους γονείς για να μειώσουν την έκθεση των παιδιών τους σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στα παιδικά στρώματα - Κάλεσμα αφύπνισης από τους ερευνητές

Οι λάθος θερμοκρασίες ψυγείου στα Ευρωπαϊκά νοικοκυριά αλλάζουν τα δεδομένα στις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων

Σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργούν τα ψυγεία των νοικοκυριών στην Ευρώπη - "Πρόσω Ολοταχώς" για τους παραγωγούς να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες λήξης

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα
spot_img

Ροή Ενημέρωσης