Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
15.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η συμμετοχή της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην Anuga 2023

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ συμμετοχή της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην Anuga 2023
spot_img

Επέκταση των εμπορικών συμφωνιών και της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έδωσε δυναμικό παρόν στην Anuga 2023, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7-11 Οκτωβρίου, στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η εκδήλωση ήταν μία ευκαιρία για την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ να παρουσιάσει τις νέες σειρές προϊόντων της και να συμμετάσχει σε γόνιμες συζητήσεις με διεθνείς εταίρους, να επεκτείνει τις εμπορικές της συμφωνίες και την εξαγωγική της δραστηριότητα. Η παρουσία της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην Anuga εστίασε κυρίως στην προβολή της πλήρους σειράς νέων προϊόντων τόνου (τονοσαλάτες, sachet & κονσέρβα), αλλά και στη σειρά έτοιμων γευμάτων με θαλασσινά «Πιάτα Ημέρας».

Οι δύο αυτές σειρές προϊόντων συνδυάζουν τη διαχρονικά υψηλή ποιότητα της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, με δύο από τα πιο βασικά ζητούμενα του σύγχρονου καταναλωτή: την ανάγκη για ευκολία στην καθημερινότητα του, αλλά και την απαίτηση για περισσότερες υγιεινές επιλογές στη διατροφή του. Τα παραπάνω προϊόντα αποτελούν μια έκφραση της διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας για καινοτομία, αλλά και της δέσμευσής της να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών, τηρώντας παράλληλα τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας. Στο περίπτερο της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα από κοντά, αλλά και να συνομιλήσουν με μέλη της ομάδας της εταιρείας.

Η Anuga 2023 ήταν επίσης μια ευκαιρία για την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ να ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του διεθνούς FnB κλάδου. Η φετινή έκθεση φιλοξένησε σχεδόν 8 χιλιάδες εταιρείες από 118 χώρες, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 140.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, και εστίασε ιδιαίτερα σε ζητήματα βιωσιμότητας και υπεύθυνης διαχείρισης πόρων, αρχές που αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας του brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ.

Σχετικά με την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

Με πάνω από 65 χρόνια εντατικής δουλειάς και απόλυτης εξειδίκευσης με έμφαση στην καινοτομία, στην υψηλή ποιότητα και στην επώνυμη ζήτηση, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έχει κατακτήσει την ηγετική θέση στην Ελλάδα στον κλάδο των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων. Η έδρα της στο Αίγιο διαθέτει δύο υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα διαφοροποιημένων προϊόντων που περιλαμβάνει φυσικά και παναρισμένα αλιεύματα, καθώς και ημιέτοιμα/ έτοιμα γεύματα με βάση τα ψάρια και θαλασσινά για τις εγχώριες αγορές του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές εντός και εκτός Ευρώπης. Πρόσφατα η εταιρεία ενσωματώθηκε, μέσω της θυγατρικής Dardanel Greece, στον όμιλο εταιρειών Dardanel Önentaş, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο των κονσερβοποιημένων και κατεψυγμένων ψαριών, θαλασσινών και γευμάτων, καθώς και έτοιμων τροφίμων. O όμιλος εταιρειών Dardanel Önentaş έχει συμπεριληφθεί στον χρηματιστηριακό δείκτη BIST 50 Index, που περιλαμβάνει τις 50 εισηγμένες εταιρείες με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση και τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, στο πλαίσιο του Istanbul Stock Exchange.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα