ΑρχικήΝέαSweet Hamper Company: Ζητείται γευσιγνώστης σοκολάτας ενόψει Πάσχα

Sweet Hamper Company: Ζητείται γευσιγνώστης σοκολάτας ενόψει Πάσχα

1 λεπτά ανάγνωσης

Ο τυχερός υποψήφιος θα δοκιμάσει σοκολάτες και γλυκά αξίας περίπου 280 ευρώ.

Αν ζείτε ή θέλετε να μετακομίσετε σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ψάχνετε για μια προσωρινή δουλειά, μην ψάχνετε άλλο. Η Sweet Hamper Company – μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης ειδών ζαχαροπλαστικής στην ευρύτερη περιοχή – αναζητά έναν γευσιγνώστη σοκολάτας για να δοκιμάσει όλες τις γλυκές απολαύσεις που διαθέτει.

- Advertisement -

Ο τυχερός που θα πάρει τη δουλειά θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σοκολατένιες λιχουδιές αξίας άνω των 250 λιρών (280 ευρώ κατά προσέγγιση), καθώς και 200 λίρες (225 ευρώ) σε μετρητά για μια ημέρα εργασίας για δειγματοληψία και έλεγχο. Θα πρέπει επίσης να βαθμολογήσει αναλυτικά καθεμία από τις γλυκές απολαύσεις και να στείλει αναλυτικά την κριτική του για γλυκά, όπως σοκολάτες Cadbury, Maltesers και Haribo ζελεδάκια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Alex Gill, διευθυντής της Sweet Hamper Company, αυτό θα ήταν “όνειρο ζωής για πολύ κόσμο”. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να λάβει μέρος θα πρέπει να λάβει μέρος στο διαγωνισμό της εταιρείας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ευρωπαϊκές φράουλες: Νέα έκθεση της PAN Europe καταγράφει PFAS, ενδοκρινικούς διαταράκτες και νευροτοξικά φυτοφάρμακα

Νέα εργαστηριακή έρευνα της PAN Europe σε 41 δείγματα φράουλας από 11 χώρες της ΕΕ εντόπισε PFAS, ενδοκρινικούς διαταράκτες και πολλαπλά υπολείμματα φυτοφαρμάκων

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη αντισώματα γρίπης Η5Ν1 σε αγελάδες γαλακτοπαραγωγής – Τι έδειξαν οι αναλύσεις στο γάλα

Οι επιστήμονες εντόπισαν αντισώματα του H5N1 σε γαλακτοπαραγωγές αγελάδες, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην επιτήρηση της γρίπης των πτηνών στην Ευρώπη.

Listeria στα RTE τρόφιμα: Ο φάκελος που θα ζητά ο ΕΦΕΤ στους ελέγχους μετά την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2024/2895

Από την 1η Ιουλίου 2026 οι επιχειρήσεις που παράγουν τρόφιμα έτοιμα προς κατανάλωση θα πρέπει να διαθέτουν τεκμηριωμένο φάκελο για τη Listeria monocytogenes. Τι προβλέπει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2024/2895 και ποια στοιχεία θα ζητά ο ΕΦΕΤ κατά τους επίσημους ελέγχους