Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

General Mills: Τίτλοι τέλους για το Vegan τυρί Bold Cultr

ΑρχικήΝέαGeneral Mills: Τίτλοι τέλους για το Vegan τυρί Bold Cultr
spot_img

Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει κάτι για την πορεία των φυτικών γαλακτοκομικών προϊόντων;

Η πολυεθνική τροφίμων General Mills αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή της μάρκας φυτικού τυριού κρέμα, Bold Cultr.

Σε είδηση που αναφέρθηκε αρχικά από τον ιστότοπο AgFunder News και στην συνέχεια από το Food Dive, το site της μάρκας αναφέρει ως ημερομηνία κλεισίματος της μάρκας τις   27 Φεβρουαρίου, ενώ γίνεται λόγος επίσης για την αναθεώρηση του χαρτοφυλακίου της Mills ως αίτιο της κατάργησης της μάρκας.  

Η Bold Cultr αποτελούσε προϊόν της G-Works, εργαστήριο που ανήκει στην General Mills και συνιστά τυρί κρέμα χωρίς συστατικά από ζώα, στο οποίο χρησιμοποιείται πρωτεΐνη ορού γάλακτος και η διαδικασία ζύμωσης ακριβείας κατά την παραγωγή.

Μέχρι πρότινος η πολυεθνική έδειχνε την πρόθεσή της να επεκτείνει το Bold Cultr σε περισσότερα καταστήματα λιανικής στις ΗΠΑ, καθώς και να ενισχύσει την παρουσία του στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ωστόσο, θα μπορούσε η ξαφνική απόφαση της General Mills να τερματίσει την παραγωγή να υποδεικνύει ίσως μια γενικότερη καθοδική πορεία για τα φυτικά γαλακτοκομικά προϊόντα; Ένα τέτοιο συμπέρασμα θα ήταν αρκετά αυθαίρετο, καθώς την ίδια στιγμή εξίσου μεγάλες εταιρείες φαίνεται να αναγνωρίζουν τα φυτικά γαλακτοκομικά ως μια υποσχόμενη τάση, όπως η Unilever που ανέφερε πρόσφατα την πρόθεσή της να υιοθετήσει το φυτικό γάλα στα παγωτά της. Αλλά το κατά πόσο πράγματι επιχειρήσεις και καταναλωτές θα επιλέξουν να επενδύσουν στο εγγύς μέλλον σε αντίστοιχα προϊόντα είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθήσουμε.  

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο