Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν εργαστήριο Novel Foods από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: “Από τα βιοδραστικά συστατικά έως την αξιολόγηση βιοενεργότητας”

ΑρχικήΝέαΔωρεάν εργαστήριο Novel Foods από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: "Από τα βιοδραστικά συστατικά έως την αξιολόγηση βιοενεργότητας"
spot_img

Το υβριδικό αυτό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήριο online δωρεάν μέσω της πλατφόρμας zoom.

Η FOOD INNOVATION RI και το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν ένα «υβριδικό» εργαστήριο με τίτλο «Νέα Τρόφιμα: Από τα Βιοδραστικά Συστατικά στην Αξιολόγηση Βιοδραστικότητας» που θα πραγματοποιηθεί στις 7th Ιουνίου 2022 στις 10:30 – 12:00 EEST.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα καλύψουν τα ακόλουθα θέματα:

  • Μεσογειακοί καρποί που δρουν ως πηγές βιοδραστικών ενώσεων
  • Οχύρωση προϊόντων αρτοποιίας
  • Ανάπτυξη νέων τροφίμων: μοντελοποίηση συστατικών τροφίμων και τεχνικών ενθυλάκωσης
  • Μελέτες διατροφικής παρέμβασης για την αξιολόγηση της βιοδραστικότητας των τροφίμων

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήριο online δωρεάν μέσω του συνδέσμου https://zoom.us/j/91662615044

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο