Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
20.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν εργαστήριο Novel Foods από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: “Από τα βιοδραστικά συστατικά έως την αξιολόγηση βιοενεργότητας”

ΑρχικήΝέαΔωρεάν εργαστήριο Novel Foods από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: "Από τα βιοδραστικά συστατικά έως την αξιολόγηση βιοενεργότητας"
spot_img

Το υβριδικό αυτό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήριο online δωρεάν μέσω της πλατφόρμας zoom.

Η FOOD INNOVATION RI και το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν ένα «υβριδικό» εργαστήριο με τίτλο «Νέα Τρόφιμα: Από τα Βιοδραστικά Συστατικά στην Αξιολόγηση Βιοδραστικότητας» που θα πραγματοποιηθεί στις 7th Ιουνίου 2022 στις 10:30 – 12:00 EEST.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα καλύψουν τα ακόλουθα θέματα:

  • Μεσογειακοί καρποί που δρουν ως πηγές βιοδραστικών ενώσεων
  • Οχύρωση προϊόντων αρτοποιίας
  • Ανάπτυξη νέων τροφίμων: μοντελοποίηση συστατικών τροφίμων και τεχνικών ενθυλάκωσης
  • Μελέτες διατροφικής παρέμβασης για την αξιολόγηση της βιοδραστικότητας των τροφίμων

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήριο online δωρεάν μέσω του συνδέσμου https://zoom.us/j/91662615044

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο