Το υβριδικό αυτό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήριο online δωρεάν μέσω της πλατφόρμας zoom.
Η FOOD INNOVATION RI και το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν ένα «υβριδικό» εργαστήριο με τίτλο «Νέα Τρόφιμα: Από τα Βιοδραστικά Συστατικά στην Αξιολόγηση Βιοδραστικότητας» που θα πραγματοποιηθεί στις 7th Ιουνίου 2022 στις 10:30 – 12:00 EEST.
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα καλύψουν τα ακόλουθα θέματα:
- Μεσογειακοί καρποί που δρουν ως πηγές βιοδραστικών ενώσεων
- Οχύρωση προϊόντων αρτοποιίας
- Ανάπτυξη νέων τροφίμων: μοντελοποίηση συστατικών τροφίμων και τεχνικών ενθυλάκωσης
- Μελέτες διατροφικής παρέμβασης για την αξιολόγηση της βιοδραστικότητας των τροφίμων
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.
Οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήριο online δωρεάν μέσω του συνδέσμου https://zoom.us/j/91662615044
Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.