Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ένταξη τεσσάρων νέων μελών στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΈνταξη τεσσάρων νέων μελών στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας
spot_img

Την αναπτυξιακή της πορεία συνεχίζει η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) ενισχύοντας τον αριθμό των μελών της με την ένταξη τεσσάρων νέων αλυσίδων σούπερ μάρκετ στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τέσσερις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, οι Σ ΥΝ.ΚΑ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ και ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ, προσχώρησαν ως νέα μέλη της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας.

Η ΣΥΝ.ΚΑ. ΚΡΗΤΗΣ Π.Ε, η οποία αποτελεί το νέο Τακτικό Μέλος της ΕΣΕ, διαθέτει δίκτυο 38 καταστημάτων στην Κρήτη απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 1.100 εργαζομένους.

Η αλυσίδα ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, το νέο Συνδεδεμένο Μέλος της ΕΣΕ, εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας με το δίκτυο των 13 καταστημάτων της.

Επιπλέον, η ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε., το νέο Συνδεδεμένο Μέλος της ΕΣΕ, διαθέτει 16 καταστήματα στο Νομό Δράμας.

Ο όμιλος ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ, το νέο Συνδεδεμένο Μέλος της ΕΣΕ με έδρα τη Σπάρτη, διαθέτει 27 καταστήματα στους νομούς Λακωνίας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας.

Με τη νέα προσθήκη, η ΕΣΕ εδραιώνει περαιτέρω το θεσμικό της ρόλο, απαριθμώντας πλέον 17 μέλη – αλυσίδες λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου τροφίμων.

Ο γενικός διευθυντής της ΕΣΕ, Απόστολος Πεταλάς, δήλωσε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας και τα μέλη της συνεργάζονται στενά με τις αρχές και τους θεσμικούς φορείς με στόχο την προώθηση της αρτιότητας, της καινοτομίας και του υγιούς ανταγωνισμού στον κλάδο λιανικής τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών, την προαγωγή του κλάδου και κατ’ επέκταση τη συμβολή μας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, συμμετέχουμε στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρονται στους καταναλωτές. Η διαρκής προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση αποτελεί τον πυρήνα της ΕΣΕ, ενώ η ένταξη νέων μελών αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου».

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο