ΑρχικήΝέα«FRESKON»: Η διεθνής έκθεση φρούτων και λαχανικών 12-15 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

«FRESKON»: Η διεθνής έκθεση φρούτων και λαχανικών 12-15 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

1 λεπτά ανάγνωσης

Συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εγχώριες επιχειρήσεις από τον κλάδο των νωπών προϊόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα προβάλλουν τις τελευταίες καινοτομίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Αέρας …φρεσκάδας θα πνέει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 12-15 Μαΐου 2022, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η 6η Διεθνής Έκθεση «FRESKON», που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις φρούτων και λαχανικών στα Βαλκάνια και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo.

- Advertisement -

   Στη φετινή διοργάνωση, που θα αναπτυχθεί στα περίπτερα 13,14 και 15 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, θα δώσουν το «παρών» οι μεγαλύτερες εγχώριες επιχειρήσεις από τον κλάδο των νωπών προϊόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό (ως εκθέτες και ως επισκέπτες), οι οποίες και θα προβάλλουν τις τελευταίες καινοτομίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

   Ειδικότερα, στην 6η Freskon θα συμμετέχουν -μεταξύ άλλων- 250 εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers, ομαδικές επισκέψεις και επιχειρηματικές αποστολές) από διάφορες χώρες. Μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων που έχει προγραμματιστεί να διοργανωθούν στο πλαίσιο της έκθεσης συμπεριλαμβάνεται το Διεθνές Συνέδριο Μήλου, ενώ στο επίκεντρο της FRESKON θα βρίσκεται και το FreshCon Market, όπου η παραγωγή «συναντά» το λιανεμπόριο.

- Advertisement -

   Σύμφωνα με τη ΔΕΘ – Helexpo, στο FreshCon Market, οι εκθέτες της Freskon, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν εκπροσώπους ορισμένων από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

   Για περισσότερες πληροφορίες για τη FRESKON επισκεφθείτε το site: https://freskon.helexpo.gr

- Advertisement -

ΑΠΕ

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ποιο ρύζι βρέθηκε συχνότερα με αρσενικό και κάδμιο, σύμφωνα με 1.734 ευρωπαϊκές ειδοποιήσεις σε διάστημα 21 ετών

Μελέτη που ανέλυσε ειδοποιήσεις του ευρωπαϊκού συστήματος RASFF την περίοδο 2002-2023 καταγράφει τα συχνότερα προβλήματα στο ρύζι, από υπολείμματα φυτοφαρμάκων και μυκοτοξίνες έως βαρέα μέταλλα και μη εγκεκριμένους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς

Σωρεία παραβάσεων ασφάλειας τροφίμων σε μεγάλο αρτοποιείο – Η προειδοποιητική επιστολή των Αρχών

Η υπόθεση φωτίζει τις απαιτήσεις που οφείλουν να τηρούν οι επιχειρήσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων

PFAS στο πόσιμο νερό: Η αόρατη πρόκληση για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον – Τι δείχνουν οι μετρήσεις στην Ελλάδα

Σε αποκλειστική συνέντευξη, η Δρ Έρη Μπιζάνη εξηγεί ποια είναι η πραγματική εικόνα σήμερα για τα PFAS στο πόσιμο νερό της Ελλάδας, τι δείχνουν οι διαθέσιμες μετρήσεις και ποιες περιοχές απαιτούν αυξημένη επιτήρηση.