Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025
16.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Kapelis Packaging: Ανακυκλώσιμες Σακούλες Κενού

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαKapelis Packaging: Ανακυκλώσιμες Σακούλες Κενού
spot_img

Διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων και αύξηση της διάρκειας ζωής, σε συνδυασμό με μείωση στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Η Kapelis Packaging, ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις για ένα μέλλον πιο φιλικό προς το περιβάλλον, εισάγει στη γκάμα της τις πρωτοποριακές σακούλες κενού, με βάση το καινοτόμο υλικό μείγματος πολυολεφίνων, προϊόν νέας παραγωγικής τεχνικής, έτσι ώστε με λιγότερο πλαστικό να επιτυγχάνονται ίδιες ιδιότητες και αυξημένη ευκαμψία!

- Advertisement -

Οι οικονομικές, αν και τεχνολογικά προηγμένες σακούλες κενού Next Flex, (link:
https://kapelis.gr/ylika_category/sakoules-vacuum-nextflex/) είναι πιστοποιημένες και κατάλληλες για επαφή με όλα τα είδη τροφίμων.

Τριών κολλήσεων, κατάλληλες για παστερίωση, ενώ εμφανίζουν επιπλέον και υψηλή φραγή αερίων ώστε να είναι κατάλληλες για συσκευασία σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP).


Η εξασφάλιση διατήρησης της ποιότητας, η αύξηση της διάρκειας ζωής στο ράφι και εν γένει η προστιθέμενη αξία των προϊόντων, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη σωστή επιλογή συσκευασίας.
Συσκευάστε το προϊόν σας με τις φιλικότερες προς το περιβάλλον σακούλες κενού Next Flex
της Niederwieser, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι “κρύβεται” πίσω από τις καθημερινές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μόλυνσης από μεταλλικά θραύσματα

Αν και οι βιομηχανίες τροφίμων εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα λάθη δεν μηδενίζονται ακόμη και από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων.

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.

Σήμα κινδύνου για τη δημόσια υγεία – Ανακαλύφθηκε άγνωστο έως σήμερα στέλεχος σαλμονέλας από Ιταλούς ερευνητές

Εμφάνιση Salmonella enterica που φέρει γονίδιο καρβαπενεμάσης bla OXA-181 στην Ιταλία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα