Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Αλλατίνη Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΝέο Αλλατίνη Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης
spot_img

H νέα πρόταση της μάρκας Αλλατίνη που σου προσφέρει όλη την απόλαυση με λιγότερες ενοχές.

Το νέο ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Zero είναι ένα μεγάλο και μαλακό, σοκολατένιο μπισκότο, πλούσιο σε μεγάλα κομμάτια μαύρης σοκολάτας, με 0% προσθήκη ζάχαρης. Είναι η νέα πρόταση της Αλλατίνη που σου προσφέρει όλη την απόλαυση που αναζητάς σε ένα μπισκότο, με λιγότερες ενοχές.

Οι καταναλωτές του σήμερα επιλέγοντας ένα μπισκότο, ψάχνουν κάτι απολαυστικό, ενώ παράλληλα προσπαθούν να αποφεύγουν τα σάκχαρα στα πλαίσια μιας πιο ισορροπημένης διατροφής. Η μάρκα Αλλατίνη, κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά των Soft Cookie και την εμπειρία της εταιρείας που παρουσίασε το 1999, το 1ο μαλακό και premium μπισκότο στην Ευρώπη, καινοτομεί αναγνωρίζοντας τις τάσεις της αγοράς και δημιουργεί το νέο ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης.

Το νέο ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης έρχεται να συμπληρώσει την ήδη πετυχημένη γκάμα των Soft Kings με Chocolate Chunks, με Dark Chocolate Chunks και με Triple Chocolate Chunks, καθώς και των Soft Kings Βρώμης με Πορτοκάλι & dark chocolate chunks, με Μπανάνα & dark chocolate chunks και με καφέ & σοκολάτα. Πάντα στην πρακτική συσκευασία που σου επιτρέπει να το παίρνεις παντού μαζί σου και με συστατικά υψηλής ποιότητας που σου χαρίζουν σοκολατένια απόλαυση.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!

Elbisco A.E.

Η Elbisco A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Elite, Αλλατίνη, Κρίς Κρίς, Βοσινάκη και Forma. Για την Elbisco Α.Ε. η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην βιομηχανία τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο