Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Αλλατίνη Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΝέο Αλλατίνη Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης
spot_img

H νέα πρόταση της μάρκας Αλλατίνη που σου προσφέρει όλη την απόλαυση με λιγότερες ενοχές.

Το νέο ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Zero είναι ένα μεγάλο και μαλακό, σοκολατένιο μπισκότο, πλούσιο σε μεγάλα κομμάτια μαύρης σοκολάτας, με 0% προσθήκη ζάχαρης. Είναι η νέα πρόταση της Αλλατίνη που σου προσφέρει όλη την απόλαυση που αναζητάς σε ένα μπισκότο, με λιγότερες ενοχές.

Οι καταναλωτές του σήμερα επιλέγοντας ένα μπισκότο, ψάχνουν κάτι απολαυστικό, ενώ παράλληλα προσπαθούν να αποφεύγουν τα σάκχαρα στα πλαίσια μιας πιο ισορροπημένης διατροφής. Η μάρκα Αλλατίνη, κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά των Soft Cookie και την εμπειρία της εταιρείας που παρουσίασε το 1999, το 1ο μαλακό και premium μπισκότο στην Ευρώπη, καινοτομεί αναγνωρίζοντας τις τάσεις της αγοράς και δημιουργεί το νέο ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης.

Το νέο ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης έρχεται να συμπληρώσει την ήδη πετυχημένη γκάμα των Soft Kings με Chocolate Chunks, με Dark Chocolate Chunks και με Triple Chocolate Chunks, καθώς και των Soft Kings Βρώμης με Πορτοκάλι & dark chocolate chunks, με Μπανάνα & dark chocolate chunks και με καφέ & σοκολάτα. Πάντα στην πρακτική συσκευασία που σου επιτρέπει να το παίρνεις παντού μαζί σου και με συστατικά υψηλής ποιότητας που σου χαρίζουν σοκολατένια απόλαυση.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!

Elbisco A.E.

Η Elbisco A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Elite, Αλλατίνη, Κρίς Κρίς, Βοσινάκη και Forma. Για την Elbisco Α.Ε. η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην βιομηχανία τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα