Ο νέος καφές Ice Roast έχει σχεδιαστεί ειδικά για κατανάλωση με κρύο νερό ή γάλα.
Για να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που επιθυμούν να πίνουν κρύο καφέ στο σπίτι, η Nescafé λανσάρει τον Ice Roast , τον πρώτο διαλυτό καφέ της μάρκας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κατανάλωση με κρύο νερό ή γάλα, πάνω από πάγο.
Σήμερα, το 15% του καφέ στον κόσμο πίνεται κρύο, με την πλειονότητα του να καταναλώνεται από νεότερους ανθρώπους, ιδιαίτερα από τη Generation Z. Σύμφωνα με αυτή την τάση, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα που επιτρέπουν στους ανθρώπους να αναπαράγουν εμπειρίες κρύου καφέ τύπου café στο σπίτι.
Το Nescafé Ice Roast κυκλοφορεί στην Κίνα αυτόν τον μήνα, με το Μεξικό να ακολουθεί. Σε στενή συνεργασία με την επιχείρηση καφέ της Nestlé και τις αγορές της – οι ειδικοί στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης καφέ της Nestlé στο Orbe Ελβετίας, δημιούργησαν αυτήν την πρωτοποριακή καινοτομία από κόκκους σε φλιτζάνι.
Ξεκινώντας με 100% κόκκους καφέ Robusta, που καλλιεργούνται και παράγονται με βιώσιμο τρόπο, οι ομάδες της Nescafe προσάρμοσαν το προφίλ ψησίματος για έναν ελαφρώς καβουρδισμένο διαλυτό καφέ χωρίς σκληρές ή πικρές νότες. Βελτιστοποίησαν τη διαδικασία εκχύλισης για αναζωογονητική γεύση και καθαρή εμφάνιση στο φλιτζάνι και τελειοποίησαν τη δομή των κόκκων καφέ, ώστε να διαλύεται γρήγορα και εύκολα.
Με περισσότερα από 6.000 φλιτζάνια να πίνονται παγκοσμίως κάθε δευτερόλεπτο, η Nescafé είναι η αγαπημένη μάρκα καφέ στον κόσμο και συνεχίζει να καινοτομεί για να προσφέρει στους ανθρώπους μια μεγάλη ποικιλία από εμπειρίες καφέ.