Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση της Chipita Global στη Mondelēz International

ΑρχικήΝέαΟλοκληρώθηκε η ενσωμάτωση της Chipita Global στη Mondelēz International
spot_img

Η Mondelēz International ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση της Chipita Global, ταχύτερα αναπτυσσόμενης και ηγέτιδας εταιρείας στην κατηγορία των ψημένων σνακ (baked snacks) στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξαγορά, που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2022, δίνει τη δυνατότητα στη Mondelēz International να προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ψημένων σνακ στην Ευρώπη, καλύπτοντας την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών σε αυτόν τον τομέα. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα της Chipita φτάνουν σε δύο δισεκατομμύρια καταναλωτές σε περισσότερες από 50 χώρες ενώ έχει ήδη παρατηρηθεί ισχυρή ανάπτυξη μετά την εξαγορά. Η παγκόσμια εδραίωση στην κατηγορία των ψημένων σνακ θα επιταχύνει την αναπτυξιακή πορεία της Mondelēz International, καθώς συνεχίζει να ενδυναμώνει τη θέση της στον τομέα των σνακ στην Ευρώπη.

Ο Ivo Naydenov VP & Managing Director για την ΝότιοΚεντρική Ευρώπη της Mondelēz International με έδρα την Αθήνα, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη σημερινή μέρα, η οποία σηματοδοτεί την ιστορική στιγμή που η Mondelēz International και η Chipita γίνονται μία εταιρεία. Μετά από έξι μήνες που εργαζόμαστε μαζί, είμαστε σε πολύ ισχυρή θέση που μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη των εμπορικών σημάτων (brands) της Chipita σε νέες και εδραιωμένες αγορές».

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Managing Director της Mondelēz Hellas για την Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Η ένωση Chipita και Mondelēz International δημιουργεί πρόσθετες ευκαιρίες ανάπτυξης για την Mondelēz Hellas, με οδηγό μια δυνατή και αφοσιωμένη ομάδα καθώς και αγαπημένα brands. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος με τη στρατηγική μας Snacking Made Right, που μας οδηγεί να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας τα κατάλληλα σνακ, την κατάλληλη στιγμή και φτιαγμένα με το σωστό τρόπο».

O Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος είναι στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς. Ήταν επικεφαλής της Chipita στην Ουγγαρία και Ουκρανία και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής στη Ρωσία και πιο πρόσφατα στην Πολωνία.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο