Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2024
11.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο 2.000€ σε κρεοπωλείο στο Ναύπλιο

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠρόστιμο 2.000€ σε κρεοπωλείο στο Ναύπλιο
spot_img

Δύο παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ διαπίστωσαν επιθεωρητές της ΠΕ Αργολίδας σε κρεοπωλείο στο Ναύπλιο.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας επέβαλε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Ναύπλιο για παράβαση των κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ). Στο κρεοπωλείο διαπιστώθηκαν 2 παραβάσεις: Η πρώτη αφορούσε στη η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε έναν κωδικό κατά παράβαση των παρ. 1, 2 και 4Α του άρθρου 1 της Υ.Α. 91354/17 και η δεύτερη μη αναγραφή της καταγωγής – προέλευσης του κρέατος σε δύο κωδικούς κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17.

Ακολουθεί η περίληψη επιβολής προστίμου όπως δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νεκρό ποντίκι σε Ελληνικό κατεψυγμένο σπανάκι γνωστής εταιρείας – Επώνυμη καταγγελία στο cibum (φωτογραφίες)

O αναγνώστης του cibum αποφάσισε να κάνει επώνυμα την καταγγελία του αφού όπως εξηγεί δεν βρήκε άκρη με τις αρμόδιες υπηρεσίες

Προσοχή: Ανακαλούνται ήδη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα – Ίσως είναι αποθέματα προηγούμενων ετών

Η αγορά έχει γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικες σοκολάτες, όμως ήδη άρχισαν να ανακαλούνται...

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο