ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΣκλαβενίτης: Εξαγόρασε τα σουπερμάρκετ "Γέγος"

Σκλαβενίτης: Εξαγόρασε τα σουπερμάρκετ “Γέγος”

1 λεπτά ανάγνωσης

Ααπορρόφηση τεσσάρων καταστημάτων της “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο και Λούτσα.

Σε μια νέα εξαγορά προχώρησε η εταιρία ” Σκλαβενίτης” μετά από συμφωνία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Γέγος”, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην Αττική.

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία αφορά στην απορρόφηση τεσσάρων καταστημάτων της “Γέγος” από την “Σκλαβενίτης”. Δύο από αυτά τα καταστήματα βρίσκονται στο Πόρτο Ράφτη, ένα στο Μαρκόπουλο και ένα στη Λούτσα.

Σημειώνεται ότι όλες οι θέσεις εργασίας των καταστημάτων αυτών που φτάνουν τις 130 θα διασφαλιστούν, ενώ στόχος στο μέλλον είναι να ενισχυθούν περαιτέρω.

- Advertisement -

Πρόκειται για καταστήματα έως 1.000 τ.μ., τα οποία θα ενσωματωθούν στο δίκτυο της “Σκλαβενίτης” μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2023 και οι όποιες εργασίες ανακαίνισης και αλλαγής της επωνυμίας θα υλοποιηθούν σταδιακά.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Συσκευασία: Σε δημόσια διαβούλευση ο νέος εκτελεστικός κανονισμός της ΕΕ για τα μητρώα παραγωγών συσκευασιών στο πλαίσιο του PPWR

Η Επιτροπή προτείνει ενιαίο σύστημα εγγραφής και αναφοράς για τους παραγωγούς συσκευασιών σε όλα τα κράτη μέλη.

Ποιες τροφές συνδέονται με μεγαλύτερο κίνδυνο κατάθλιψης

Η συχνή κατανάλωση ορισμένων τροφίμων έχει συνδεθεί με χειρότερη ψυχολογική εικόνα

Χιλιάδες κρούσματα Cyclospora και 2 θάνατοι από μολυσμένο μαρούλι στις ΗΠΑ – Περιστατικά και σε 16 ευρωπαϊκές χώρες καταγράφει μελέτη

Νέα επιστημονική ανασκόπηση καταγράφει την παρουσία του παρασίτου σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και αξιολογεί τους παράγοντες κινδύνου.