Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεργασία των εργαστηρίων ERGANAL με την Theos R&D

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΣυνεργασία των εργαστηρίων ERGANAL με την Theos R&D
spot_img

Τα εργαστήρια ERGANAL και η Theos R&D ανακοινώνουν την συνεργασία τους στην υποστήριξη Έρευνας και Ανάπτυξης νέων και καινοτόμων τροφίμων και ποτών.

Οι υπηρεσίες R&D support προς την βιομηχανία τροφίμων διευρύνονται με την συμμετοχή του καθηγητή Δρα Θεοδώρου Βαρζάκα στην ομάδα έργου και εμπλουτίζονται από πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία στην τεχνολογία τροφίμων.

- Advertisement -

Tα εργαστήρια ERGANAL υποστηρίζουν τις ταχέως εξελισσόμενες αναπτύξεις  επώνυμων και ιδιωτικής ετικέτας τροφίμων προσαρμόζοντας τα εργαστηριακά πρωτόκολλα δοκιμών στις ανάγκες των πελατών και προσφέρουν λύσεις για τη διευκόλυνση των αποφάσεων των εταιρειών τροφίμων και ποτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες R&D Support επικοινωνήστε με -2104171597-info@erganal.gr ή με την εταιρεία Theos R & D στο 6973603495, theovarzakas@yahoo.gr

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι κρύβεται πίσω από τη δημοφιλή ενεργειακά ποτά που καταναλώνουν παιδιά και έφηβοι; Ανησυχητικά ευρήματα του Ökotest

Πόσα ενεργειακά ποτά μπορούμε να ανεχτούμε πριν γίνει η κατανάλωση πραγματικά επικίνδυνη;

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα