Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εργαστήριο αναλύσεων διακόπτει τους ελέγχους σαλμονέλας στα πουλερικά

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΕργαστήριο αναλύσεων διακόπτει τους ελέγχους σαλμονέλας στα πουλερικά
spot_img

Ένα εργαστήριο που παρέχει υπηρεσίες ελέγχου σαλμονέλας στη βρετανική βιομηχανία πουλερικών πρόκειται να κλείσει τον Δεκέμβριο λόγω έλλειψης προσωπικού.

Σε μια επιστολή προς τους πελάτες, ο Richard Shepherd, διευθυντής επιχειρήσεων της Sci-Tech, είπε ότι θα κλείσει το εργαστήριό της Craven Arms στις 15 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το poultrynews UK. «Τους τελευταίους 12 μήνες, έχουμε αγωνιστεί να προσλάβουμε και να διατηρήσουμε καταρτισμένους αναλυτές και τεχνικούς», έγραψε. «Αυτό έχει επηρεάσει την ικανότητά μας όχι μόνο να παρέχουμε μια σταθερά διαθέσιμη υπηρεσία ανάλυσης για τη σαλμονέλα πουλερικών και τη μικροβιολογία, αλλά και να παραμείνουμε κερδοφόροι παρά την αύξηση των τιμών μας.

«Για αυτούς τους λόγους, λάβαμε τη δύσκολη αλλά αναπόφευκτη απόφαση να κλείσουμε το εργαστήριο Craven Arms και να σταματήσουμε κάθε ανάλυση σαλμονέλας σε πουλερικά από τις 15 Δεκεμβρίου 2024. Αυτή η απόφαση ισχύει μόνο για τις δοκιμές σαλμονέλας και μικροβιολογίας που πραγματοποιούνται στην Craven Arms. Δεν επηρεάζονται άλλες υπηρεσίες της Sci-Tech Dungannon ή των αδελφών μας εργαστηρίων στο Cawood».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Sci-Tech οι έλεγχοι ασθενειών στα πουλερικά είναι απαραίτητη τόσο για την υγεία των πτηνών όσο και για την ασφάλεια των αυγών που παράγουν. Το Sci-Tech είναι ένα από τα λίγα ανεξάρτητα, πλήρως διαπιστευμένα εργαστήρια που χρησιμοποιεί τη δοκιμή CASE άγαρ για τη βελτίωση της ανίχνευσης και της απομόνωσης της σαλμονέλας. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες ορολογίας και PCR ελέγχου για λοιμώδη βρογχίτιδα, σύνδρομο πτώσης ωαρίων, κοροναϊό πτηνών και MG/MS, μεταξύ άλλων, καθιστούν δυνατή την αξιόπιστη διάγνωση. Οι δοκιμές κάνουν διάκριση μεταξύ διαφορετικών ομάδων και στελεχών βακτηρίων από ένα μεγάλο εύρος μητρών δειγμάτων, συμπεριλαμβανομένων ιστών, επιχρισμάτων, περιβαλλοντικών δειγμάτων, αίματος και άλλων σωματικών υγρών.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο