Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο “Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης”

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕστίαση: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο "Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης"
spot_img

Δωρεάν ηλεκτρονικό, πρακτικό, σεμινάριο διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 17.00-20.00 με θέμα «Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης: από τη θεωρία στην πράξη»

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, οι νέες συνθήκες της πανδημίας και οι συνεχείς αλλαγές που επιφέρουν οι κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας έχουν επηρεάσει καθοριστικά τη λειτουργία των επιχειρήσεων και ειδικότερα του κλάδου της μαζικής εστίασης. Ως αποτέλεσμα οι σύγχρονοι επιχειρηματίες αναγνωρίζουν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να επικεντρωθούν στον έλεγχο του κόστους και τον περιορισμό της σπατάλης υλικών προκειμένου να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα αλλά και την επιβίωσή των επιχειρήσεών τους.

- Advertisement -

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, κατέγραψε την ανάγκη αυτή και εν όψει του ανοίγματος της νέας τουριστικής σεζόν διοργανώνει ένα δωρεάν πρακτικό σεμινάριο τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 17.00-20.00 με θέμα «Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης: από τη θεωρία στην πράξη» με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Κούρεντα, εκπαιδευτή εξειδικευμένων σεμιναρίων γύρω από το Cost Control Management και το Menu Development & Engineering ακολουθώντας όλες τις διεθνείς τάσεις και νέα πρότυπα.

Το σεμινάριο στοχεύει να επικεντρωθεί στις βέλτιστες μεθόδους υπολογισμού και ελέγχου του κόστους μέσα από μια διαδραστική προσέγγιση. Ξεκινώντας από την παρουσίαση των διαδικασιών ορθής κοστολόγησης φαγητού και ποτού, θα αναλυθούν όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν τον κόστος τους και θα δοθεί έμφαση στους τρόπους που αναγνωρίζει κανείς τα λειτουργικά κόστη και τη σημασία τους στην ορθή διαμόρφωση τιμής. Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η κατανόηση της ανάλυσης της τιμολόγησης και κερδοφορίας με τρόπο που θα βοηθήσει στην επιλογή της μεθόδου τιμολόγησης που ταιριάζει καλύτερα στην κάθε επιχείρηση. Το σεμινάριο αυτό θα είναι εμπλουτισμένο με σύντομες ατομικές ασκήσεις και την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου και ερωταπαντήσεων σε πρακτικά θέματα.

Απευθύνεται σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μαζικής εστίασης (καταλύματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, πιτσαρίες, κ.ά) και τους εργαζομένους τους και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά και θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω.

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο καφές που αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων – Αποκαλυπτική επιστημονική μελέτη

Αν φτιάχνετε έτσι τον καφέ σας, βάζετε σε κίνδυνο την καρδιά σας

Ελλάδα: Ο ΕΦΕΤ κατέσχεσε 3,4 τόνους εμφιαλωμένα νερά!

Απογοητευτικά τα ευρήματα ελέγχων σε ελληνικά εστιατόρια - Σχεδόν μία στις 10 επιχειρήσεις τροφίμων είναι "Μη συμμορφούμενες" - Στο 16% του ελαιολάδου διαπιστώθηκε απάτη - Εντυπωσιακή αύξηση της νοθείας σε ελληνικά τρόφιμα

Ποιο γάλα έχει τα περισσότερα μικροπλαστικά – Εργαστηριακή ανάλυση σε δημοφιλείς μάρκες

Ευρήματα μελέτης για τα επίπεδα ινώδους μικροπλαστικού σε επώνυμα δείγματα γάλακτος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα