Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2025
7.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο 3.000€ σε ταβέρνα της Χαλκιδικής

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠρόστιμο 3.000€ σε ταβέρνα της Χαλκιδικής
spot_img

Παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ για οκτώ πιάτα.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, ανακοίνωσε χθες, την επιβολή προστίμου ύψους 3.000€ σε εστιατόριο στην περιοχή Καλλιθέα για παράβαση των κανόνων διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών ( Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ).

- Advertisement -

Πιο συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που έγινε στην επιχείρηση στις 20 Ιουνίου από επιθεωρητές της περιφέρειας, διαπιστώθηκε παράβαση του άρθρου περί αναγραφής στον τιμοκατάλογο της ένδειξης «κατεψυγμένο» για 8 πιάτα (γύρο, καλαμάρια, χταπόδι πλοκάμι, μπριζόλα (φιλέτο) ξιφίας, γαρίδες και φιλέτο χοιρινό).

Ακολουθεί η περίληψη επιβολής προστίμου όπως αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της ΠΕ Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι ερευνητές κάνουν βήματα προς τη δημιουργία εμβολίου για τη μη τυφοειδή σαλμονέλα

 Ρεαλιστική στρατηγική για την ανάπτυξη αποτελεσματικών προληπτικών μέτρων κατά των λοιμώξεων από σαλμονέλα.

Η νέα φοβερή επιστημονική ανακάλυψη για την μόλυνση του τόνου σε κονσέρβα με υδράργυρο

Ερευνητές δημιούργησαν αμινοξύ που μειώνει την ποσότητα της τοξικής ουσίας στην κονσέρβα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: «ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ» – 8 μπαχαρικά που πωλούνται σε ελληνικά καταστήματα αποτελούν “δυνητικά σοβαρό κίνδυνο”

Ελληνική εταιρεία με έδρα στην Αυλώνα Αττικής ανακαλεί προϊόντα λόγω «δυνητικά σοβαρού κινδύνου».
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο