Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στην Απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχει η ΠΟΕΕΤ

ΑρχικήΝέαΣτην Απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχει η ΠΟΕΕΤ
spot_img

Τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό.

Στην απεργία που κήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

- Advertisement -

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι διεκδικήσεις είναι οι εξής:

«- η επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων,

– ο καθορισμός του κατώτατου μισθού να είναι προϊόν διαπραγμάτευσης μεταξύ των κοινωνικών εταίρων,

– να μπει «φρένο» στην αισχοκέρδεια των καρτέλ και

– να υιοθετήσει η κυβέρνηση την πρόταση της ΓΣΕΕ για τη δημιουργία κοινωνικών κατοικιών στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών».

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΟΕΕΤ απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024 στις 11:00 π.μ. και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι κρύβεται πίσω από τη δημοφιλή ενεργειακά ποτά που καταναλώνουν παιδιά και έφηβοι; Ανησυχητικά ευρήματα του Ökotest

Πόσα ενεργειακά ποτά μπορούμε να ανεχτούμε πριν γίνει η κατανάλωση πραγματικά επικίνδυνη;

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα