Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
18.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στον “αέρα” 60 εργαζόμενοι πεντάστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΣτον "αέρα" 60 εργαζόμενοι πεντάστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη
spot_img

Πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε αναστολή λειτουργίας.

Απλήρωτοι και χωρίς ενημέρωση για το μέλλον της επιχείρησης στην οποία απασχολήθηκαν, από επτά ως είκοσι χρόνια, είναι εξήντα εργαζόμενοι πεντάστερου ξενοδοχείου της ανατολικής Θεσσαλονίκης, το οποίο ανακοίνωσε αναστολή λειτουργίας.

   Την προηγούμενη Παρασκευή, οι εργαζόμενοι, όπως είπαν οι ίδιοι σε σημερινή συνέντευξη τύπου στο ΕΚΘ, κλήθηκαν από το λογιστήριο να υπογράψουν απολύσεις, τις οποίες αρνήθηκαν καθώς δεν είχαν καταβληθεί δεδουλευμένα τους, ούτε και αποζημιώσεις. Το Σάββατο αποχώρησαν και οι τελευταίοι πελάτες.

   Το κτίριο ανήκει σε επιχειρηματία από το 2018, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα προέβη σε κατασχέσεις μέρους του εξοπλισμού σε βάρος του ξενοδόχου, έναντι χρεών. «Εμείς θα πάμε και στην Ένωση Ξενοδόχων, καθώς ο ξενοδόχος είναι και στα διοικητικά της και αύριο το μεσημέρι θα συναντηθούμε και με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα για να αναδειχθούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕΠΕ Γιώργος Μπρανίκας.

   Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ζητούν τα δεδουλευμένα τους, τις αποζημιώσεις τους και καμία μεταβολή στο καθεστώς εργασίας και ασφάλισης τους, εάν συνεχιστεί υπό νέα διοίκηση η λειτουργία της επιχείρησης.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής και οι παραπλανητικές ετικέτες τροφίμων

Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας.

Μαζική τροφική δηλητηρίαση στην Ηλεία – 37 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας

Τα θύματα έφαγαν βραστό κρέας και γλυκά σε πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου.

Έχετε φριτέζα αέρα; Νέα μελέτη λέει ότι είναι χειρότερη από το τηγάνι!

Εκπομπές σωματιδίων και πτητικές οργανικές ενώσεις που παράγονται από οικιακή φριτέζα αέρα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα