Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2025
12.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: επίσκεψη του ΥΠΑΑΤ Σ. Λιβανού στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας

ΑρχικήΝέαΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: επίσκεψη του ΥΠΑΑΤ Σ. Λιβανού στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας
spot_img

cibum team

Κατά την περιοδεία του στον Έβρο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Σπήλιος Λιβανός επισκέφτηκε  την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο βιομηχανία γάλακτος Εβροφάρμα.

Οι χρηματορροές της εταιρείας σε παραγωγούς εφέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τα 17 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία συναλλάσσεται με 350 οικογένειες παραγωγών από τη Θράκη ενώ έχει ξεκινήσει επένδυση 4 εκατ. ευρώ για την παραγωγή στραγγιστού γιαουρτιού.

- Advertisement -

 

Ο κ. Λιβανός ξεναγήθηκε από τα μέλη της νεότερης γενιάς ιδιοκτητών της επιχείρησης τους Μαρία, Χρήστο και Παναγιώτη Παπαζιλάκη.

Όπως είπε,  η εταιρεία αποτελεί πρότυπο οικογενειακής επιχείρησης με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. «Είστε αυτό που ιδανικά θα θέλαμε να δούμε και σε άλλες περιοχές της χώρας», σημείωσε  ο κ. Λιβανός και πρόσθεσε ότι  πρόθεση του υπουργείου είναι η ενίσχυση των καθετοποιημένων μονάδων. Επανέλαβε, δε,  ότι το ΥΠΑΑΤ θα εντείνει τους ελέγχους στο γάλα και στα ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντα, καθώς μέσα από αυτήν την πολιτική, εκτός από την ασφάλεια καταναλωτών, προστατεύονται και οι παραγωγοί, καθώς επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές για τα προϊόντα τους.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Και επικίνδυνο και αηδία! Viral οι αναρτήσεις αυτών που τρώνε ωμό κοτόπουλο…

Μπερδεύουν αρχαίες θρησκείες, την διατροφή πριν ανακαλυφθεί η φωτιά, την vegan διατροφή και την υγιεινή διατροφή σε ένα σοκαριστικό ντελίριο χωρίς προηγούμενο

Κατεψυγμένα μπιφτέκια: Αναλύσεις εντόπισαν ανθεκτικά βακτήρια και καρκινογόνες χημικές ουσίες

Έρευνα αποκάλυψε ανθεκτικά βακτήρια, παθογόνους μικροοργανισμούς και χημικές ουσίες σε κατεψυγμένα μπιφτέκια.

10 θάνατοι από μολυσμένα αλλαντικά – Πως η εταιρεία παραγωγής προσπαθεί να ανακάμψει

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων και νέα αυστηρά μέτρα ασφάλειας τροφίμων ανακοίνωσε η εταιρεία που προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μετά τους 10 θανάτους από λιστέρια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο