Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: επίσκεψη του ΥΠΑΑΤ Σ. Λιβανού στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας

ΑρχικήΝέαΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: επίσκεψη του ΥΠΑΑΤ Σ. Λιβανού στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας
spot_img

cibum team

Κατά την περιοδεία του στον Έβρο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Σπήλιος Λιβανός επισκέφτηκε  την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο βιομηχανία γάλακτος Εβροφάρμα.

Οι χρηματορροές της εταιρείας σε παραγωγούς εφέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τα 17 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία συναλλάσσεται με 350 οικογένειες παραγωγών από τη Θράκη ενώ έχει ξεκινήσει επένδυση 4 εκατ. ευρώ για την παραγωγή στραγγιστού γιαουρτιού.

 

Ο κ. Λιβανός ξεναγήθηκε από τα μέλη της νεότερης γενιάς ιδιοκτητών της επιχείρησης τους Μαρία, Χρήστο και Παναγιώτη Παπαζιλάκη.

Όπως είπε,  η εταιρεία αποτελεί πρότυπο οικογενειακής επιχείρησης με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. «Είστε αυτό που ιδανικά θα θέλαμε να δούμε και σε άλλες περιοχές της χώρας», σημείωσε  ο κ. Λιβανός και πρόσθεσε ότι  πρόθεση του υπουργείου είναι η ενίσχυση των καθετοποιημένων μονάδων. Επανέλαβε, δε,  ότι το ΥΠΑΑΤ θα εντείνει τους ελέγχους στο γάλα και στα ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντα, καθώς μέσα από αυτήν την πολιτική, εκτός από την ασφάλεια καταναλωτών, προστατεύονται και οι παραγωγοί, καθώς επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές για τα προϊόντα τους.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα