Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εξαγωγές Ελληνικού ελαιόλαδου: Προβλήματα, εμπόδια, προκλήσεις και ευκαιρίες

ΑρχικήΝέαΕξαγωγές Ελληνικού ελαιόλαδου: Προβλήματα, εμπόδια, προκλήσεις και ευκαιρίες
spot_img

Ανοιχτή, διαδικτυακή εκδήλωση της ΣΕΒΙΤΕΛ με θέμα τα προβλήματα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εξαγωγών ελαιολάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Συμβουλευτική Επιτροπή Μάρκετινγκ & Εξαγωγών (ΣΕΜΕ) του ΣΕΒΙΤΕΛ, διοργανώνουν ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ – WEBCAST, για τα Μέλη του Συνδέσμου αλλά και για όλες τις εξαγωγικές επιχειρήσεις τυποποίησης ελαιολάδου, την Πέμπτη 26/1/2023 & ώρα 16.00 με θέμα “Εξαγωγές ελαιολάδου: Προβλήματα, εμπόδια vs προκλήσεις και ευκαιρίες”.

Από τις τοποθετήσεις και απόψεις όλων των συμμετεχόντων εκπροσώπων των Μελών της ΣΕΒΙΤΕΛ και των επιχειρήσεων του κλάδου, θα καταγραφούν τα προβλήματα και τα εμπόδια  που αντιμετωπίζουν στην διαδικασία εξαγωγών, οι παρεμβάσεις που απαιτούνται, οι προϋποθέσεις για την είσοδο σε δυναμικές διεθνείς αγορές κλπ.

Προκειμένου η συζήτηση να έχει και κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα και να δημιουργηθούν τα αρχικά ερεθίσματα για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, θα προηγηθούν στοχευμένες παρεμβάσεις ορισμένων θεσμικών στελεχών και ανθρώπων από τον συμβουλευτικό, στρατηγικό εξαγωγικό χώρο.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όσους δηλώσουν με e-mail το ενδιαφέρον τους και αυτόματα θα σταλεί το link στο zoom.us.

Καλοδεχούμενη θα είναι και η παράθεση από όλους, χρήσιμων ιδεών, απόψεων, προτάσεων και λύσεων στο πλαίσιο των θεμάτων του τομέα ελαιολάδου και γενικότερα στην προώθηση των αγροδιατροφικών μας προϊόντων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, info@sevitel.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο