Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοπαραγωγοί: Αποτελέσματα ελέγχων ποιότητας μέσω ”ΑΡΤΕΜΙΣ”

ΑρχικήΝέαΓαλακτοπαραγωγοί: Αποτελέσματα ελέγχων ποιότητας μέσω ''ΑΡΤΕΜΙΣ''
spot_img

Τη δυνατότητα να βλέπουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων ελέγχου ποιότητας γάλακτος της κτηνοτροφικής τους μονάδας, μέσω του πληροφοριακού συστήματος, εφαρμογή «ΑΡΤΕΜΙΣ», δίνει στους παραγωγούς ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Οι παραγωγοί θα πρέπει να συνδεθούν στην εφαρμογή «ΑΡΤΕΜΙΣ» με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών TaxisNet, όπου και θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες για κάθε δειγματοληψία, από το έτος 2019 και εφεξής. Η αναζήτηση μπορεί να γίνεται ανά είδος Γάλακτος, πρώτο Αγοραστή και Εργαστήριο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο