Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Για τρίτη συνεχή θητεία εκλέχθηκε πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ο Γιώργος Καββαθάς

ΑρχικήΝέαΓια τρίτη συνεχή θητεία εκλέχθηκε πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ο Γιώργος Καββαθάς
spot_img

Η σύνθεση του νέου προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ

Ο Γιώργος Καββαθάς εκλέχθηκε, για τρίτη φορά, πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.

Μετά την εκλογή του δήλωσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αξιολογώντας θετικά την μέχρι τώρα παρουσία μου στην ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με την ίδια αφοσίωση το έργο που μου έχει ανατεθεί. Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους για την εκλογή τους στα όργανα της ΓΣΕΒΕΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προεδρείο και να δηλώσω ότι θα αγωνιστούμε ενωτικά για να βγει η χώρα μας από τη κρίση. Δέσμευση αποτελεί για εμάς οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, και να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας».

Το διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος Γιώργος Καββαθάς

Α΄αντιπρόεδρος Ευάγγελος Αγγελάκης

Β΄αντιπρόεδρος Ανδρέας Παπαϊωάννου

Γ΄αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Λεκάκης

Δ΄αντιπρόεδρος Θανάσης Νικολόπουλος

Ε΄αντιπρόεδρος Σωτήρης Κοτσαμπάς

Γενικός γραμματέας Δημήτρης Βαργιάμης

Ταμίας Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Μέλη Γιώργος Κουράσης και Βασίλης Μάμαης.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα