Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Για τρίτη συνεχή θητεία εκλέχθηκε πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ο Γιώργος Καββαθάς

ΑρχικήΝέαΓια τρίτη συνεχή θητεία εκλέχθηκε πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ο Γιώργος Καββαθάς
spot_img

Η σύνθεση του νέου προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ

Ο Γιώργος Καββαθάς εκλέχθηκε, για τρίτη φορά, πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.

Μετά την εκλογή του δήλωσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αξιολογώντας θετικά την μέχρι τώρα παρουσία μου στην ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με την ίδια αφοσίωση το έργο που μου έχει ανατεθεί. Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους για την εκλογή τους στα όργανα της ΓΣΕΒΕΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προεδρείο και να δηλώσω ότι θα αγωνιστούμε ενωτικά για να βγει η χώρα μας από τη κρίση. Δέσμευση αποτελεί για εμάς οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, και να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας».

Το διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος Γιώργος Καββαθάς

Α΄αντιπρόεδρος Ευάγγελος Αγγελάκης

Β΄αντιπρόεδρος Ανδρέας Παπαϊωάννου

Γ΄αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Λεκάκης

Δ΄αντιπρόεδρος Θανάσης Νικολόπουλος

Ε΄αντιπρόεδρος Σωτήρης Κοτσαμπάς

Γενικός γραμματέας Δημήτρης Βαργιάμης

Ταμίας Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Μέλη Γιώργος Κουράσης και Βασίλης Μάμαης.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα