Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου, 2025
10.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γιατί η KFC σταμάτησε τη συνεργασία με την Deliveroo

ΑρχικήΝέαΓιατί η KFC σταμάτησε τη συνεργασία με την Deliveroo
spot_img

Τέλος στη συνεργασία των KFC με την πλατφόρμα παράδοσης Deliveroo.

Οι πελάτες των KFC δεν θα μπορούν πλέον να παραγγέλνουν το αγαπημένο τους γεύμα μέσω της Deliveroo σύμφωνα με το The Caterrer. Η KFC είπε στο προσωπικό ότι σκοπεύει να αυξήσει το ποσοστό των απευθείας παραγγελιών.

Eκπρόσωπος της KFC είπε στο City AM : «Η KFC επιβεβαίωσε ότι θα χωρίσει τους δρόμους της με την Deliveroo, επομένως από τις 26 Οκτωβρίου 2023 οι πελάτες δεν θα μπορούν πλέον να παραγγέλνουν τηγανητό κοτόπουλο της στην πλατφόρμα Deliveroo». “Ωστόσο, το KFC θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο μέσω του Just Eat , του Uber Eats και στο KFC Delivery – ή με μια επίσκεψη σε ένα εστιατόριο του KFC αυτοπροσώπως.”

Ο λόγος του «διαζυγίου» είναι πως οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν στα ποσοστά προμήθειας. «προσφέραμε στην KFC την ευκαιρία να μειώσει τα ποσοστά προμήθειας βελτιώνοντας τις υπηρεσίες της για τους κοινόχρηστους καταναλωτές μας. Λυπούμαστε που η KFC αρνήθηκε να συμφωνήσει με αυτούς τους όρους αυτήν τη στιγμή» δήλωσε εκπρόσωπος της Deliveroo. Η KFC είπε ότι εστιάζει στη δική της πλατφόρμα, το KFC Delivery, καθώς και στις συνεργασίες της με τους ανταγωνιστές της Deliceroo, Just Eat και Uber Eats.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού ελληνικής εταιρείας.

3+1 αλήθειες για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Τι γνωρίζουμε και τι όχι για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.

Δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός της ΕΕ για την χρήση δισφαινόλης Α (BPA) σε υλικά επαφής με τρόφιμα – Οι νέες υποχρεώσεις συμμόρφωσης

Με την δημοσίευση του νέου Κανονισμού (ΕΕ) 2024/3190 τροποποιείται ο Κανονισμός (ΕΕ) 10/2011 και καταργείται ο Κανονισμός (ΕΕ) 2018/213
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο