Οι τεχνολόγοι τροφίμων μέλη της ΠΕΤΕΤ ξανά στην FOODEXPO 2022 την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στην Ελλάδα με περίπτερο και επιστημονική ημερίδα το Σάββατο 12/3/2022 11.00-14.30.
Η ημερίδα θα έχει θέμα: “Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις & βιώσιμη ανάπτυξη” και θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo Center, στην Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2.
Πρόγραμμα ημερίδας:
11:00-11:15 Προσέλευση- Εγγραφές
Εισαγωγή-Χαιρετισμός: Ιωάννης Σμαρνάκης , Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ
Χαιρετισμός :Δρ. Αντώνιος Γυπάκης, Προϊστάμενος Τμήμ. Σχεδιασμού & Προγραμματισμού
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
11:15-12:45 Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης
Συντονιστής: Παναγιώτης Μανιατέας ,Γ. Γραμματέας ΠΕΤΕΤ
*Χρυσαυγή Γαρδέλη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ. Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α
*Δρ. Ειρήνη Πατέρα, Τεχνολόγος τροφίμων, Δ/ντρια Καινοτομίας & βιώσιμης ανάπτυξης
Elbisco
*Δρ. Μιχαήλ Χατζηευσταθίου,Ιχθυολόγος ΤΕ – Περιβαλλοντολόγος Συντονιστής R&D (ΠΑ.Σ.Τ.Ι.)
*Δρ.Φωτεινή Σάλτα, Χημικός ,σύμβουλος προγραμμάτων ΣΕΒΤ
12:45-14:15 Διατροφικές τάσεις – Καθαρή ετικέτα-Καινοτομίες
Συντονιστής: Μηλένα Μαργέλη ,Ε. Γραμματέας ΠΕΤΕΤ
*Αστερία Σταματάκη, Κλινική Διατροφολόγος MSc, Υπ. διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ.
*Μαριλίνα Τσετσώνη, Senior SRA Manager, Coca-Cola Co
*Μάκης Ρόκας , Γεωπόνος Msc- Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Polypan S.A.
*Παναγιώτης Ζουμπουλάκης, Αν. Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας
Τροφίμων, ΠΑΔΑ
Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες
Η είσοδος είναι δωρεάν – Θα δοθούν βεβαιώσεις.