Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, 2024
10.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η εταιρεία σούσι Ichiban επενδύει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1,1 εκατ. ευρώ

ΑρχικήΝέαΗ εταιρεία σούσι Ichiban επενδύει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1,1 εκατ. ευρώ
spot_img

Η εταιρεία σούσι Ichiban του Ηνωμένου Βασιλείου επενδύει 1,1 εκατ. ευρώ σε νέες εγκαταστάσεις για επέκταση στην αγορά.

Η εταιρεία σούσι Ichiban του Ηνωμένου Βασιλείου και παρέχει περισσότερα από 500.000 πακέτα σούσι κάθε εβδομάδα σε καταστήματα λιανικής μεγάλων αλυσίδων σουπερμάρκετ, συμπεριλαμβανομένων των Tesco και Aldi.

Πλέον, ο κορυφαίος παραγωγός ιαπωνικού σούσι στο Ηνωμένο Βασίλειο επεκτείνει τις βλέψεις του στην αγορά, λαμβάνοντας επταψήφιο δάνειο για να επενδύσει σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό μαγειρέματος ρυζιού. Πρόκειται για ένα πακέτο χρηματοδότησης 1 εκατομμυρίου λιρών (1,1 εκατ. ευρώ) από την Lloyds Bank που υποστηρίζει την εταιρεία από το 2015.

Ο Andrew Wilkinson, διευθύνων σύμβουλος της Ichiban, είπε σε δήλωση που παρατίθεται στο Suffolk News ότι ο εξοπλισμός αφορά τις βλέψεις επέκτασης της εταιρείας σε μεγαλύτερη κλίμακα και πως αυτή η επένδυση θα “μεταμορφώσει” την εταιρεία.

Η νέα εμπορική κουζίνα ρυζιού θα επιτρέψει στην επιχείρηση να φτιάχνει σούσι πιο γρήγορα και βιώσιμα με τον εξοπλισμό να μπορεί να μαγειρεύει 300 κιλά ρύζι κάθε ώρα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

210 ανακλήσεις σαμπουάν, αφρόλουτρων και καλλυντικών τον Δεκέμβριο – Περιέχουν επικίνδυνα χημικά

Δείτε τη λίστα με τα καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής που περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Προσοχή: Πωλείται στην Ελλάδα επικίνδυνο τσάι με καρκινογόνα μηχανέλαια (φωτο)

Πράσινο τσάι με αρωματικούς υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων, πωλείται στην Ελλάδα και σε άλλες 17 χώρες.

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο