Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η εταιρεία σούσι Ichiban επενδύει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1,1 εκατ. ευρώ

ΑρχικήΝέαΗ εταιρεία σούσι Ichiban επενδύει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1,1 εκατ. ευρώ
spot_img

Η εταιρεία σούσι Ichiban του Ηνωμένου Βασιλείου επενδύει 1,1 εκατ. ευρώ σε νέες εγκαταστάσεις για επέκταση στην αγορά.

Η εταιρεία σούσι Ichiban του Ηνωμένου Βασιλείου και παρέχει περισσότερα από 500.000 πακέτα σούσι κάθε εβδομάδα σε καταστήματα λιανικής μεγάλων αλυσίδων σουπερμάρκετ, συμπεριλαμβανομένων των Tesco και Aldi.

- Advertisement -

Πλέον, ο κορυφαίος παραγωγός ιαπωνικού σούσι στο Ηνωμένο Βασίλειο επεκτείνει τις βλέψεις του στην αγορά, λαμβάνοντας επταψήφιο δάνειο για να επενδύσει σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό μαγειρέματος ρυζιού. Πρόκειται για ένα πακέτο χρηματοδότησης 1 εκατομμυρίου λιρών (1,1 εκατ. ευρώ) από την Lloyds Bank που υποστηρίζει την εταιρεία από το 2015.

Ο Andrew Wilkinson, διευθύνων σύμβουλος της Ichiban, είπε σε δήλωση που παρατίθεται στο Suffolk News ότι ο εξοπλισμός αφορά τις βλέψεις επέκτασης της εταιρείας σε μεγαλύτερη κλίμακα και πως αυτή η επένδυση θα “μεταμορφώσει” την εταιρεία.

Η νέα εμπορική κουζίνα ρυζιού θα επιτρέψει στην επιχείρηση να φτιάχνει σούσι πιο γρήγορα και βιώσιμα με τον εξοπλισμό να μπορεί να μαγειρεύει 300 κιλά ρύζι κάθε ώρα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα πρόσθετα τροφίμων που συνδέονται – σύμφωνα με νέα μελέτη – με κίνδυνο διαβήτη

Νέα μελέτη αναδεικνύει συγκεκριμένα επικίνδυνα μείγματα.

Τι “κρύβεται” πίσω από τις καθημερινές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μόλυνσης από μεταλλικά θραύσματα

Αν και οι βιομηχανίες τροφίμων εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα λάθη δεν μηδενίζονται ακόμη και από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων.

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα