Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2024
11.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ημερίδα ΠΕΤΕΤ – “Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων”

ΑρχικήΝέαΗμερίδα ΠΕΤΕΤ - "Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων"
spot_img

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στο χώρο των τροφίμων και κυρίως της αρτοζαχαροπλαστικής που αποτελεί ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχει στη 10η Artozyma με stand στο Περίπτερο 15 όπως και με τη διεξαγωγή επιστημονικής ημερίδας με θέμα, “Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων”.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν οι πρόσφατες εξελίξεις στους παραγωγούς αρτοποιημάτων για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους οι επαγγελματίες, οι οποίοι απασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο της αρτοζαχαροπλαστικής.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στον ημιώροφο του Περιπτέρου 15 στον ιδιαίτερο χώρο «Seminars & Workshops Area», το Σάββατο 2 Απριλίου 16:00 – 18.00. Απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η Π.Ε.Τ.Ε.Τ. ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί την επιστημονική – επαγγελματική ένωση και το συλλογικό όργανο των Ελλήνων Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων Ανώτατης Εκπαίδευσης. Παράλληλα, είναι ο Εθνικός εκπρόσωπος στην EFFoST και IUFοST από το 2007.

Πρόγραμμα Επιστημονικής Ημερίδας

Θέμα: Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων

Συμμετέχοντες – Ομιλητές:


Ιωάννης Σμαρνάκης, Τεχνολόγος Τροφίμων, Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ, Δ/ντης Εργοστασίου και R&D , Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη.
Θέμα: Κοστολογικές μέθοδοι στην βιοτεχνική αρτοποιία & ζαχαροπλαστική.


Αθανασία Αντωνίου, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων.
Θέμα: Επιλογές βιώσιμης ανάπτυξης στη βιομηχανία τροφίμων.


Χριστόδουλος Δεληγεωργάκης, Επιστήμονας & τεχνολόγος Τροφίμων, MSc Υποψήφιος διδάκτορας, Εργαστήριο Τεχνολογίας και Ποιοτικού Ελέγχου σιτηρών, Τμήμα επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος. 
Θέμα: Συστηματική προσέγγιση για τη δημιουργία ενός καινοτόμου και ασφαλούς μη διογκωμένου άρτου.


Ελπίδα Γαλανοπούλου, Γενική Γραμματέας Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης.
Θέμα: Διατροφή χωρίς γλουτένη: μόδα ή ανάγκη;


Σύλβια Mαραντίδου, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Υπεύθυνη Σχήματος FSSC & IS022000 TUV Austria Hellas και Επικεφαλής Επιθεωρήτρια Συστημάτων Διαχείρισης.
Θέμα: Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε αρτοποιητικές μονάδες. Ο ρόλος της πιστοποίησης.


Αντώνης Καναβούρας, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων PhD.
Θέμα: Επιλογές συσκευασίας στην αρτο-ζαχαροπλαστική την εποχή της πανδημίας.


Συντονίστρια: Κορίνα Λαζαρίδου, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Γραμματεία ΠΕΤΕΤ Βορείου Ελλάδος.

Συζήτηση – ερωτήσεις

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νεκρό ποντίκι σε Ελληνικό κατεψυγμένο σπανάκι γνωστής εταιρείας – Επώνυμη καταγγελία στο cibum (φωτογραφίες)

O αναγνώστης του cibum αποφάσισε να κάνει επώνυμα την καταγγελία του αφού όπως εξηγεί δεν βρήκε άκρη με τις αρμόδιες υπηρεσίες

Προσοχή: Ανακαλούνται ήδη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα – Ίσως είναι αποθέματα προηγούμενων ετών

Η αγορά έχει γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικες σοκολάτες, όμως ήδη άρχισαν να ανακαλούνται...

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο