Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

KFC: Plant Based το πιο διάσημο τηγανιτό κοτόπουλο του κόσμου!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήKFC: Plant Based το πιο διάσημο τηγανιτό κοτόπουλο του κόσμου!
spot_img

Τα KFC και η Beyond Meat® ξεκινούν δυναμικά τη νέα χρονιά με το Kentucky Fried Miracle, το πολυαναμενόμενο plant based Beyond Fried Chicken, το οποίο είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στα εστιατόρια KFC των ΗΠΑ για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Το plant based Beyond Fried Chicken αναπτύχθηκε από την Beyond Meat αποκλειστικά για την KFC.  «Η αποστολή από την πρώτη μέρα ήταν απλή – φτιάξτε το παγκοσμίου φήμης Kentucky Fried Chicken από φυτά», είπε ο Kevin Hochman, πρόεδρος του KFC U.S. «Και τώρα πάνω από δύο χρόνια αργότερα μπορούμε να πούμε, «η αποστολή ολοκληρώθηκε».

- Advertisement -

Το KFC ήταν το πρώτο ταχυφαγείο των ΗΠΑ που εισήγαγε κοτόπουλο φυτικής προέλευσης. Τον Αύγουστο του 2019 δοκίμασε πιλοτικά για περιορισμένο χρόνο το Beyond Fried Chicken σε κατάστημα στην Ατλάντα, με τεράστια επιτυχία αφού το προϊόν εξαντλήθηκε σε λιγότερο από πέντε ώρες. Το 2020, επεκτάθηκαν οι δοκιμές σε επιλεγμένα εστιατόρια στο Νάσβιλ και το Σάρλοτ, κάτι που οδήγησε πάλι σε εξάντληση αποθεμάτων μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την KFC για να προσφέρουμε ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας, που όχι μόνο προσφέρει τη νόστιμη εμπειρία που περιμένουν οι καταναλωτές από αυτή την εμβληματική αλυσίδα, αλλά παρέχει επίσης τα πρόσθετα οφέλη του κρέατος φυτικής προέλευσης», δήλωσε ο Ethan Brown, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Beyond Meat.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα πρόσθετα τροφίμων που συνδέονται – σύμφωνα με νέα μελέτη – με κίνδυνο διαβήτη

Νέα μελέτη αναδεικνύει συγκεκριμένα επικίνδυνα μείγματα.

Τι “κρύβεται” πίσω από τις καθημερινές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μόλυνσης από μεταλλικά θραύσματα

Αν και οι βιομηχανίες τροφίμων εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα λάθη δεν μηδενίζονται ακόμη και από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων.

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα