Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
22.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

KFC: Plant Based το πιο διάσημο τηγανιτό κοτόπουλο του κόσμου!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήKFC: Plant Based το πιο διάσημο τηγανιτό κοτόπουλο του κόσμου!
spot_img

Τα KFC και η Beyond Meat® ξεκινούν δυναμικά τη νέα χρονιά με το Kentucky Fried Miracle, το πολυαναμενόμενο plant based Beyond Fried Chicken, το οποίο είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στα εστιατόρια KFC των ΗΠΑ για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Το plant based Beyond Fried Chicken αναπτύχθηκε από την Beyond Meat αποκλειστικά για την KFC.  «Η αποστολή από την πρώτη μέρα ήταν απλή – φτιάξτε το παγκοσμίου φήμης Kentucky Fried Chicken από φυτά», είπε ο Kevin Hochman, πρόεδρος του KFC U.S. «Και τώρα πάνω από δύο χρόνια αργότερα μπορούμε να πούμε, «η αποστολή ολοκληρώθηκε».

Το KFC ήταν το πρώτο ταχυφαγείο των ΗΠΑ που εισήγαγε κοτόπουλο φυτικής προέλευσης. Τον Αύγουστο του 2019 δοκίμασε πιλοτικά για περιορισμένο χρόνο το Beyond Fried Chicken σε κατάστημα στην Ατλάντα, με τεράστια επιτυχία αφού το προϊόν εξαντλήθηκε σε λιγότερο από πέντε ώρες. Το 2020, επεκτάθηκαν οι δοκιμές σε επιλεγμένα εστιατόρια στο Νάσβιλ και το Σάρλοτ, κάτι που οδήγησε πάλι σε εξάντληση αποθεμάτων μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την KFC για να προσφέρουμε ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας, που όχι μόνο προσφέρει τη νόστιμη εμπειρία που περιμένουν οι καταναλωτές από αυτή την εμβληματική αλυσίδα, αλλά παρέχει επίσης τα πρόσθετα οφέλη του κρέατος φυτικής προέλευσης», δήλωσε ο Ethan Brown, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Beyond Meat.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα