Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
9.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κρήτη: 92χρονη σε οίκο ευγηρίας ήπιε καθαριστικό αντί για νερό και πέθανε

ΑρχικήΝέαΚρήτη: 92χρονη σε οίκο ευγηρίας ήπιε καθαριστικό αντί για νερό και πέθανε
spot_img

Τι είπε η νοσηλεύτρια που της έδωσε το καθαριστικό.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 92χρονη σε γηροκομείο της Κρήτης η οποία ήπιε καθαριστικό αντί για νερό και πέθανε.

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη ζήτησε από μία νοσοκόμα να της δώσει νερό για να πάρει τα χάπια της. Η νοσοκόμα της έδωσε ένα μπουκάλι σε συσκευασία νερού, το οποίο όμως τελικά περιείχε καθαριστικό υγρό. Η ηλικιωμένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

«Μου ζήτησε νερό. Σε εκείνη την κυρία έχουμε συγκεκριμένα μπουκαλάκια, όπως αυτά που έχουμε πει. Άνοιξα το ντουλάπι που έχουμε τα μπουκαλάκια και τα μεγάλα νερά για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Μηχανικά της το έδωσα κανονικά όπως κάθε μέρα, χωρίς να υποψιαστώ τίποτα. Οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί και ξεκάθαροι, δεν μπορείς να υποψιαστείς κάτι τέτοιο κι έτσι έγινε το κακό. Πώς μπήκε αυτό το μπουκαλάκι εκεί μέσα που έχουμε μόνο νερά, δεν ξέρω» είπε η νοσηλεύτρια μιλώντας στο Mega.Ερωτηθείσα γιατί δεν έδωσε στην 92χρονη ένα μπουκαλάκι νερό που να είναι σφραγισμένο απάντησε: «Ήταν το πρώτο που έπιασα και φαντάστηκα ότι μπορεί να της είχαν δώσει άλλες νοσηλεύτριες πριν από λίγο νερό. Δεν φαντάστηκα ότι αυτό το νερό μπορεί να είχε κάτι άλλο μέσα από τη στιγμή που εκεί μέσα βάζουμε μόνο νερά. Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια τα είχαμε για εκείνη τη γυναίκα. Ήπιε αρκετές φορές».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι πρόσβαση στα καθαριστικά έχουν μόνο οι καθαρίστριες, καθώς φυλάσσονται στο υπόγειο του οίκου ευγηρίας κλειδωμένα.

Σχετικά με τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν εντός του γηροκομείου ανέφερε η νοσηλεύτρια: «Υπάρχουν κάμερες κι έχω ενημερωθεί ότι θα τις ψάξουν. Θέλω να πω στην οικογένεια συλλυπητήρια για τον πόνο αυτό που τους προκάλεσα».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καταγγελία στον ΕΦΕΤ: “Κλειστόν” λόγω… υποστελέχωσης – Ακούστε την αυτοματοποιημένη απάντηση του Φορέα

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, ότι ο έλεγχος των τροφίμων ως κρατική ευθύνη και η ασφάλεια της υγείας των καταναλωτών, δεν αποτελεί προτεραιότητα των ελληνικών κυβερνήσεων

Καρκινογόνος Υδράργυρος στις κονσέρβες τόνου: Επιθέσεις εναντίον μεγάλων σουπερμάρκετ από καταναλωτικές οργανώσεις

Ποια σουπερμάρκετ μπήκαν στο στόχαστρο καταναλωτικών Οργανώσεων Ασφάλειας Τροφίμων, από τα οποία ζητούν να λάβουν άμεσα μέτρα

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα