Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
21 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λαϊκές Αγορές: Νέες άδειες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΑρχικήΝέαΛαϊκές Αγορές: Νέες άδειες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
spot_img

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2024.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονία ανακοίνωσε την επαναπροκήρυξη σαράντα επτά (47) νέων αδειών παραγωγών πωλητών στο πλανόδιο εμπόριο με το αντίστοιχο δικαίωμα πλανόδιας δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και είκοσι οκτώ (28) δικαιωμάτων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους κατόχους άδειας παραγωγών πωλητών πλανόδιου εμπορίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , οι οποίες κατανέμονται ως ακολούθως:

Για Παραγωγούς πωλητές:

Είκοσι οκτώ (28) δικαιώματα δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους κατόχους άδειας παραγωγού
πωλητή με δικαίωμα δραστηριοποίησης σε άλλες Περιφέρειες της χώρας

Σαράντα επτά (47) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Κεντρικής
Μακεδονίας για πωλούμενα προϊόντα από τις κατηγορίες του άρθρου 3 της παρούσας και ειδικότερα:
 Κατηγορία 1, Σαράντα (40) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης και,
 Κατηγορία 2, Επτά (7) νέες άδειες με δικαίωμα δραστηριοποίησης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο Ευρωπαϊκός συναγερμός για τα δηλητηριώδη πατατάκια

Αναφορά στην έκθεση του ευρωπαϊκού ACN για τα δηλητηριώδη πατατάκια που έχουν διανεμηθεί σε 23 χώρες.

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο