Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Martini: Το αγαπημένο βερμούτ κλείνει τα 160

ΑρχικήΝέαMartini: Το αγαπημένο βερμούτ κλείνει τα 160
spot_img

H Bacardi γιορτάζει τα 160α γενέθλια του Martini με μια σειρά από προωθητικές ενέργειες.

Η Bacardi γιορτάζει τα 160α γενέθλια του Martini με μια σειρά εκδηλώσεων γεμάτα «ιταλικό στιλ και κουλτούρα», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Bacardi ιδρύθηκε το 1863 από τον επιχειρηματία Alessandro Martini και τον βοτανολόγο Luigi Rossi και έκτοτε το διάσημο ομώνυμο ρούμι συντροφεύει τις στιγμές μας σε κάθε μπαρ και κάθε είδους εκδήλωση, όπως και πολλά άλλα προϊόντα που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, με χαρακτηριστικότερα το τζιν Bombay Sapphire, τη βότκα Grey Goose και την Patron tequila. Το 1993, εντάχθηκε στην «οικογένεια» και το Martini, πρώτη ύλη για το αγαπημένο ποτό του κινηματογραφικού κατάσκοπου James Bond.

Σύμφωνα με τη Barcardi, η 160η επέτειος του Martini περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες, όπως μια νέα παγκόσμια καμπάνια Martini, ένα πρώτο παλιό βερμούτ Martini και ένα Martini Pop-Up Bar στο Dazi Milano, ενώ μια συλλογή με 30.000 φωτογραφίες γεμάτες διασημότητες του Μιλάνου που τραβήχτηκαν στο Terrazza Martini από το άνοιγμά του το 1958, διατηρείται για τις μελλοντικές γενιές στο πρώτο εταιρικό έργο ψηφιοποίησης που υποστηρίζεται από το Italgas Heritage Lab.

Εν τω μεταξύ το κάποτε μοναδικό αλκοολούχο ηδύποτο των πάρτι των παλαιότερων γενεών του 20ου αιώνα έχει επανέλθει στην μόδα.

Παρά το γεγονός ότι έχασε την αίγλη του χάρη στην ανακάλυψη πολλών συνδυασμών ποτών και την δημοτικότητα άλλων αποσταγμάτων, το βερμούτ έχει πλέον μετατραπεί από απαραίτητο συστατικό κοκτέιλ σε μια νέα και εξίσου δημοφιλή τάση, με όλο και περισσότερους καταναλωτές παγκοσμίως να το απολαμβάνουν.  

Πλέον σε πολλά δημοφιλή μπαρ ανά τον κόσμο το βερμούτ σερβίρεται σκέτο πάνω σε πάγο, με μια φέτα εσπεριδοειδών ως απεριτίφ που συνοδεύει τα βράδια με τις παρέες μας.

Διαβάστε περισσότερα για το βερμούτ εδώ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο