ΑρχικήΝέαΜικροί Έλληνες Παραγωγοί: Η δυναμική απάντησή τους στη Black Friday

Μικροί Έλληνες Παραγωγοί: Η δυναμική απάντησή τους στη Black Friday

1 λεπτά ανάγνωσης

Γαλάζιο Σάββατο: Προτρέπουν τους καταναλωτές το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου να αγοράζουν μόνο Ελληνικά προϊόντα.

Με ανάρτηση στο Facebook η ομάδα «Μικροί Έλληνες παραγωγοί» ανακοίνωσε την πρωτοβουλία “Γαλάζιο Σάββατο” με την οποία προτρέπει τους Έλληνες καταναλωτές να αγοράζουν μόνο Ελληνικά προϊόντα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου ως απάντηση στη Black Friday!

- Advertisement -

Η Ανάρτηση της Ομάδας στο FB

Όλοι μαζί οι καταναλωτές έχουμε τη δύναμη να στηρίξουμε τον τόπο μας, την τοπική οικονομία, τους συνανθρώπους μας από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα!

Ας το κάνουμε για μια μέρα και ας προσπαθήσουμε να γίνει καθημερινή μας συνήθεια, για το καλό όλων μας, για το μέλλον των παιδιών μας!

- Advertisement -

Διαδώστε το!!!

#γαλάζιοΣάββατο2023 #επιλέγουμεελληνικά #ψωνίζουμεμόνοελληνικά #τρώμεελληνικά #στηρίζουμετοντόπομας

Η Ομάδα των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών στο Facebook είναι ένα σημείο συνάντησης των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών με όλους εκείνους τους καταναλωτές που στηρίζουν την εγχώρια παραγωγή.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Το βαζάκι που έχουμε όλοι στην κουζίνα μπορεί να κρύβει σαλμονέλα – Αναλύσεις, έρευνες και ανακλήσεις αποκαλύπτουν τον κίνδυνο

Έρευνες και εργαστηριακοί έλεγχοι εξετάζουν έναν κίνδυνο που συνδέεται με προϊόντα που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά.

Ο μουσακάς γίνεται μάθημα Χημείας Τροφίμων – Τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στο ταψί – Του Ν. Γδοντέλη

Από την απορρόφηση λαδιού μέχρι τη μπεσαμέλ, η επιστήμη εξηγεί όσα συμβαίνουν κατά την παρασκευή του μουσακά.

Καρκινογόνο ακρυλαμίδιο στα τρόφιμα: Ποια εμφανίζουν τις υψηλότερες συγκεντρώσεις σύμφωνα με ανάλυση 17 ετών του RASFF

Νέα επιστημονική ανάλυση εξετάζει 17 χρόνια δεδομένων για το ακρυλαμίδιο και τις συγκεντρώσεις του σε διαφορετικά τρόφιμα.