Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την οδική ασφάλεια των επαγγελματιών οδηγών της

ΑρχικήΝέαΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την οδική ασφάλεια των επαγγελματιών οδηγών της
spot_img

Μιχάλης Ράντικ: “Στόχο έχουμε να διασφαλίσουμε την υγεία των εργαζομένων μας που διανύουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιόμετρα.

Στο πλαίσιο της 7ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες οδηγούς της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους για την οδική ασφάλεια και την αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Οι επαγγελματίες οδηγοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις βασικές αρχές πρόληψης των κινδύνων στον δρόμο, να συζητήσουν θέματα ασφαλούς μετακίνησης ενώ συμμετείχαν και σε βιωματικά εργαστήρια με τη χρήση ειδικών προσομοιωτών τελευταίας τεχνολογίας. Η απόσπαση της προσοχής, το θέμα της κούρασης στον δρόμο, η σημασία της χρήσης ζώνης ασφαλείας ήταν ορισμένες από τις θεματικές ενότητες των εκπαιδεύσεων.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στοχεύει να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει τους συνεργαζόμενους οδηγούς της, αποσκοπώντας στην πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων συμβάντων, φροντίζοντας όχι μόνο τους ίδιους αλλά και την ασφάλεια και την υγεία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

«Στην ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ οι άνθρωποί μας αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα. Μέσα από τη σημερινή εκπαίδευση οδικής ασφάλειας για όλους τους οδηγούς μας, στόχο έχουμε να διασφαλίσουμε την υγεία των εργαζομένων μας που διανύουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιόμετρα. Ταυτόχρονα, ευαισθητοποιούμαστε στο κρίσιμο ζήτημα της οδικής συμπεριφοράς στην Ελλάδα.» τόνισε ο Μιχάλης Ράντικ, Διευθυντής Logistics της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα