Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της 

ΑρχικήΝέαΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της 
spot_img

Σε συνεργασία με την αμερικανική γεωργική σχολή.

Με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια σειρά εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της εταιρείας, με κεντρικό θεματικό άξονα τη βιώσιμη λίπανση των κηπευτικών.

Οι εκπαιδεύσεις εστίασαν σε θέματα βέλτιστων καλλιεργητικών πρακτικών, όπως οι διαφυλλικές λιπάνσεις με βιοδιεγέρτες σε αειφορικά συστήματα παραγωγής κηπευτικών, και συνδυάστηκαν με επίδειξη ψηφιακής συμβουλευτικής, μέσω της τηλεπισκόπισης, με χρήση ΣμηΕΑ (drone) και δορυφορικών εικόνων. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στις βασικές καλλιεργητικές περιοχές της εταιρείας με τη συμμετοχή παραγωγών από τη Χάλκη, τη Νέα Απολλωνία, τον Ευρωπό, και το Αμύνταιο Φλώρινας, υπό την καθοδήγηση της Γεωπονικής Διεύθυνσης της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε συνεργασία με τα στελέχη του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει στον εκσυγχρονισμό και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στους συνεργάτες παραγωγούς της, με όραμα τη διαρκή καινοτομία και την εφαρμογή των αρχών  βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού κλάδου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο