Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της 

ΑρχικήΝέαΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της 
spot_img

Σε συνεργασία με την αμερικανική γεωργική σχολή.

Με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια σειρά εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων για τους συμβολαιακούς παραγωγούς της εταιρείας, με κεντρικό θεματικό άξονα τη βιώσιμη λίπανση των κηπευτικών.

Οι εκπαιδεύσεις εστίασαν σε θέματα βέλτιστων καλλιεργητικών πρακτικών, όπως οι διαφυλλικές λιπάνσεις με βιοδιεγέρτες σε αειφορικά συστήματα παραγωγής κηπευτικών, και συνδυάστηκαν με επίδειξη ψηφιακής συμβουλευτικής, μέσω της τηλεπισκόπισης, με χρήση ΣμηΕΑ (drone) και δορυφορικών εικόνων. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στις βασικές καλλιεργητικές περιοχές της εταιρείας με τη συμμετοχή παραγωγών από τη Χάλκη, τη Νέα Απολλωνία, τον Ευρωπό, και το Αμύνταιο Φλώρινας, υπό την καθοδήγηση της Γεωπονικής Διεύθυνσης της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε συνεργασία με τα στελέχη του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει στον εκσυγχρονισμό και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στους συνεργάτες παραγωγούς της, με όραμα τη διαρκή καινοτομία και την εφαρμογή των αρχών  βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού κλάδου.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα