Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
23.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νεκρό ποντίκι σε σιρόπι σοκολάτας Hershey’s – Η απάντηση της εταιρείας

ΑρχικήΝέαΝεκρό ποντίκι σε σιρόπι σοκολάτας Hershey's - Η απάντηση της εταιρείας
spot_img

Τρία μέλη μιας οικογένειάς κατανάλωσαν το μολυσμένο σιρόπι και ένα από αυτά χρειάστηκε να λάβει ιατρική περίθαλψη.

Ένα περιστατικό έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και τα πρότυπα υγιεινής στην Ινδία.

- Advertisement -

Κοινοποιώντας στο Instagram, μια οικογένεια μοιράστηκε πρόσφατα την οδυνηρή εμπειρία της αφού βρήκε ένα νεκρό ποντίκι σε ένα μπουκάλι σιρόπι σοκολάτας Hershey’s που παρήγγειλε από την Zepto. Η Prami Sridhar, η οποία μοιράστηκε το βίντεο, δήλωσε ότι τρία μέλη της οικογένειάς της κατανάλωσαν το μολυσμένο σιρόπι και ένα από αυτά χρειάστηκε να λάβει ιατρική περίθαλψη.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα, όταν η οικογένεια παρήγγειλε σιρόπι σοκολάτας Hershey’s για να το φάει με κέικ brownie. Ωστόσο, υποψιάστηκαν όταν βρήκαν μικρές τρίχες στο σιρόπι και αποφάσισαν να το ελέγξουν. Όταν άδειασαν το μπουκάλι σε ένα ποτήρι μιας χρήσης, έπεσε από αυτό ένα νεκρό ποντίκι. Το βίντεο δείχνει ένα μέλος της οικογένειας να το πλένει μάλιστα κάτω από τρεχούμενο νερό για να επιβεβαιώσει ότι όντως πρόκειται για νεκρό ποντίκι.

«Παιδιά παρακαλώ προσέξτε τι τρώτε. Παρακαλούμε να ελέγχετε ενώ δίνετε στα παιδιά…..Αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και απαράδεκτο. Ανησυχούμε για τους κινδύνους για την υγεία και την έλλειψη ποιοτικού ελέγχου. παρακαλούμε να αντιμετωπίσετε αυτό το θέμα άμεσα. Απαιτώ πλήρη έρευνα και διαβεβαίωση ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί», έγραψε η κ. Sridhar ενώ μοιραζόταν το βίντεο.

Η απάντηση της εταιρείας

Απαντώντας στο βίντεο, η Hershey’s έγραψε: ”Γεια σας, λυπούμαστε πολύ που το βλέπουμε αυτό. Παρακαλούμε στείλτε μας τον κωδικό UPC και τον κωδικό παραγωγής από το μπουκάλι στο consumercare@hersheys.com με τον αριθμό αναφοράς 11082163 ώστε ένα από τα μέλη της ομάδας μας να σας βοηθήσει!”

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα

Κίνδυνος από τα βρεφικά στρώματα – Δύο έρευνες αποκαλύπτουν ότι τα μωρά εκτίθενται σε χημικές ουσίες που βλάπτουν τον εγκέφαλο

Συμβουλές προς τους γονείς για να μειώσουν την έκθεση των παιδιών τους σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στα παιδικά στρώματα - Κάλεσμα αφύπνισης από τους ερευνητές
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα