Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Δ.Σ. στον ΣΕΒΕΚ – Πρόεδρος και πάλι ο Στέλιος Σκαρίμπας

ΑρχικήΝέαΝέο Δ.Σ. στον ΣΕΒΕΚ – Πρόεδρος και πάλι ο Στέλιος Σκαρίμπας
spot_img

Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος.

Την επανεκλογή του Δρ. Στέλιου Σκαρίμπα, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ, στην προεδρία του ανανεωμένου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος αποφάσισε το Δ.Σ. του ΣΕΒΕΚ.

Ο Δρ. Στέλιος Σκαρίμπας με σημαντική εμπειρία και διαδρομή στον τομέα κρέατος, σε σειρά κρίσιμων θέσεων σε Διευθύνσεις Παραγωγής, Τεχνικής Διεύθυνσης, Γενικής Διεύθυνσης, από το 2000 διαρκώς υπηρετεί τον ευαίσθητο τομέα κρέατος σε μεγάλες εταιρίες του κλάδου μεταποίησης. 

Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Βιομηχανικής Χημείας από το Universite Catholique de Louvain, του Βελγίου, και μεταπτυχιακών σπουδών στο εργαστήριο Βιομηχανικής Χημείας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων έχει στο ενεργητικό του  πλήθος δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά, ομιλίες σε συνέδρια, συνεντεύξεις κ.λπ.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων είναι ιδρυτικό μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων – ΣΕΤΕ του ΣΕΒΕΚ, του Ινστιτούτου Προϊόντων Κρέατος – ΙΠΚ, αντιπρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Τομέα Κρέατος & Κτηνοτροφίας – ΕΔΟΤΟΚΚ και επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του ΣΕΒΕΚ.

Μιλά αγγλικά, γαλλικά & ισπανικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Μετά την συγκρότησή του, τα αξιώματα του Δ.Σ κατανέμονται ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκαρίμπας Στυλιανός, ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιορανίδης Δημήτριος, ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΒΕΕ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κασίδης Αθανάσιος, ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπακιρλή Δέσποινα, Π. ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Πατούνας Ιωάννης, ΑΠΣΙ – Η ΠΙΝΔΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: Γιατράκος Γεώργιος, Π. Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ

ΜΕΛΟΣ: Φασουλάς Γεώργιος, ΚΡΙΒΕΚ ΑΕ

Πηγή: Meat newshttps://meatnews.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%b4-%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%ce%b5%ce%b2%ce%b5%ce%ba-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%ce%bf/

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο